Top
Kat Bang voor Vuurwerk, de stofzuiger, onbekende mensen
  • Kat Bang voor Vuurwerk, de stofzuiger, onbekende mensen
rating 5
(5 / 5 Reviews)
29,00

LEES VOORAL DE REVIEWS!!!   

90% van de poezen/katers wordt aanzienlijk minder angstig of de angst verdwijnt (blijvend) helemaal

Alle bestellingen worden een paar keer per week bij de post aangeboden.


Jouw poes/kater bang? O.a. bang voor vuurwerk, onbekende mensen, harde geluiden, bang om geaaid te worden? 


Sinds vorig jaar NIEUW in Nederland: biologisch natuurlijk middel waarmee jouw poes/kater in vertrouwen omgaat met situaties waar hij/zij bang voor is.

Lees de indrukwekkende reviews over wat dit middel met jouw poes/kater kan doen. 

"Kat Bang voo Vuurwerk" breng je aan op je eigen handen. Je wrijft ze even over elkaar waardoor het middel verwarmt en vervolgens streel je je poes/kater. Deze wordt er snel rustig van. De angst stapelt zich niet op. Na een paar keer toedienen, zul je mogelijk al merken dat je kat rustiger reageert op situaties waarbij hij/zij zich voorheen onder de bank of kast verstopte. 

Wil je jouw poes/kater helpen ook beter door de vuurwerkperiode te komen, dan kun je hem/haar met dit middel ondersteunen.

"Kat Bang voor Vuurwerk" is biologisch en met pure liefde voor dieren samengesteld, is dus absoluut niet schadelijk voor mens/dier/milieu, werkt niet bedwelmend, werkt niet verlammend, werkt niet verslavend, is geur- en smaakloos. In dit middel is veel dierenliefde en aandacht gestoken.

Dit middel bevat water, een beetje biologische alcohol en hoge fijnstoffelijke energie. Tijdens het in de handen wrijven, vervliegt de alcohol. Ben je zelf bang voor vuurwerk, dan zul jij ook profijt ondervinden van dit product, louter omdat jij het op je handen aanbrengt voordat je je dier ermee aait.

Het product is na openen 2 jaar houdbaar.

Delen van dit bericht met andere kattenliefhebbers wordt enorm gewaardeerd. Hoe meer katten we met dit onschuldige maar effectieve middel kunnen bereiken, hoe beter.

******

FAQ:

* Vraag: Op welke receptor in de hersenen werk het, op de neurotransmitter zoals bijvoorbeeld GABA of op de pijnreceptoren? Zeg maar ‘de communicatie naar de zenuwcellen’. Zo bleek het (verschrikkelijke) middel Vetranquil niet te werken op de receptoren van rust en angst maar alleen lichamelijke verlamming te veroorzaken waardoor de angst juist meer toe nam. Ik wil graag weten waarop dit middel zijn invloed heeft wat veroorzaakt dat de hond rustig wordt?
- Antwoord: Dit middel werkt op een ander niveau, niet op de receptoren in de hersenen omdat het geen fysiek manipulatiemiddel is. Het werkt op het energiesysteem van de kat.

Elk leven wezen, mens/dier/plant/ heeft meerdere energielichamen die we onder de noemer aura kennen.

Dit middel werkt op de frequentie en trilling van het emotionele, mentale en fysieke energielichaam (dus niet op het tastbare lichaam waar de hersenen deel vanuit maken). Denk maar aan de trilling van een edelsteen of een stemvork.
Door de trilling die door angst uit ‘de toon is geraakt’ weer in het juiste frequentiebereik te brengen (oftewel, het muziekinstrument te stemmen) klinkt het weer zuiver en helder. Dit voorbeeld geeft weer hoe de energie in de energielichamen weer op de juiste frequentie stroomt door de verkramping (lees stagnatie) van energie weer in de juiste beweging te brengen dmv trilling.

* Vraag: Wat zijn de exacte ingrediënten van Bange Kat?
- Antwoord: De essence bestaat uit zuiver water en een biologische alcoholverbinding die als drager dient voor de energetisch werkzame stoffen. Energetisch werkzame stoffen zijn geen fysieke onderdelen die in de vloeistof terug te zien zijn, het is net als een draadloos netwerk. Je ziet het niet, je kunt het wel voelen en het zorgt ervoor dat er iets in beweging gezet wordt waardoor je computer of telefoon verbonden is met een ‘veld’ van trilling.

Werkzame energieën in Bange Kat zijn:
Blauwe straal van de Elohim
Blauwe Scheppingsstraal
Roze Scheppingsstraal
Violette Scheppingsstraal
El Morya
Lao Tse
Djwal Khul
Lady Portio
Calcium

* Vraag: Er zit alcohol in dit middel. Dat is toch slecht voor katten?
- Antwoord: Het percentage alcohol is minimaal. Het heeft alleen als functie het zuivere water wat in de spray zit houdbaar te maken. Het gaat dus om het minimale gehalte aan 100% biologische alcohol als conserveringsmiddel. Het is niet gebruikt als oplosmiddel want dan zou het gehalte aanzienlijk hoger zijn.

Omdat er ook andere conserveringsmiddelen voor water bestaan die zwaar toxisch en chemisch zijn, is deze biologische alcohol het zuiverste en zachtste conserveringsmiddel voor ons systeem, ook voor katten.

* Vraag: Zijn er bijwerkingen bekend?
- Antwoord:
a. Je kat kan direct na toediening een paar keer niezen en even gaan rollen.
b. Je kat kan in het begin wat mat en moe ogen. Dat komt dan als de energie in het lijf begint te veranderen. Dat komt meestal alleen de eerste dagen voor.
c. In een heel enkel geval kan in het begin wat verergering van de klacht optreden.

Bij een bijwerking b of c kun je een paar dagen stoppen en daarna doorgaan met eerst een halve dosering. Als je de essence hebt aangeboden om op te likken, zou je deze nu door het water in het waterbakje kunnen doen. Heb je de essence over de vacht gestreeld, dan zou je het middel nu zo ver mogelijk bij het hoofd vandaan kunnen aanbrengen.

* Vraag: Mag dit product met elk ander middel worden gebruikt?
- Antwoord: Ja.

* Vraag: Kan elk kattenras dit middel innemen?

- Antwoord: In principe wel. Sommige kattenrassen zijn te gevoelig voor de natuurlijke bestanddelen. Bij deze rassen wordt geadviseerd het middel uitsluitend uitwendig te gebruiken.

* Vraag: Wat als mijn kat overgevoelig reageert op het middel?
- Antwoord: pas de behandeling dan alleen uitwendig toe. Behandel de kat 1 keer per dag en bij verschijnselen van angst: telkens als je de angst waarneemt.

* Vraag: Wat als mijn kat helemaal niet reageert op het middel?
- Antwoord: als je jouw kat aait met het middel, dan stop je het met aaien maar laat je hem/haar het middel oplikken.

Laat je jouw kat het middel oplikken, dan wijzig je de behandeling naar het aaien van het dier. Zie je nog steeds niets gebeuren, dan pas je beide behandelingen tegelijkertijd toe.
 
Bij dagelijks gebruik is de 30 ml-verpakking goed voor 2-3 maanden.


Dit flesje wordt als pakje verzonden. Het pas helaas niet door de brievenbus.Reviews (5)
rating 5 (5 / 5 Reviews)

Cobie dusoswa (01-01-2020) rating 5 Een verademing dit middel! kat durfde overdag zelfs naar buiten terwijl er al vuurwerk in de buurt werdt afgestoken.De avond zelf veel relaxer voor mijn bange poes en ook ik zelf was meer ontspannen.Het werkt echt hoe weet ik niet maar een aanrader.poes moet af en toe ook mee in het vliegtuig ga ik het ook gebruiken!

Kim (14-11-2019) rating 5 Ik gebruik het nu ongeveer anderhalf week denk ik.
Ik doe het in het eten en op mijn handen over hun vachtje.
Vandaag is het overduidelijk dat ze rustig, minder angstig zijn. Ze zitten naast ons, geven zelfs zoentjes.
Enorme vooruitgang, ze waren erg bang voor mensen en geluid. Ik ben jullie erg dankbaar, samen met bachdruppels, en wat oefeningen met veertjes en snoepjes.

Sabine (02-11-2019) rating 5 Vorig jaar heb ik dit gebruikt. Het was toen een nieuw product. Dit jaar gebruik ik het weer. Mijn katten hebben het er heel goed op gedaan. Buiten brak de pleuris uit maar mijn katten hebben er nauwelijks op gereageerd. Ze waren niet verdoofd of zo. Gewoon alert maar niet bang. Ik ben fan!

Juliette (31-10-2019) rating 5 Zoals beloofd even mijn ervaring met de vuurwerkdruppels.
Vorig jaar de vuurwerkdruppels aangeschaft voor onze twee katten.
Ik dacht gewoon proberen, geen idee of het helpt maar baat het niet dan schaadt het niet.
Twee weken van te voren mee begonnen, ze eerst laten ruiken aan mijn hand waar het op zat, dat maakte geen indruk. Toen heb ik ze er gewoon lekker mee geaaid daar waar kon. Iedere dag trouw gedaan.
Nou wonen wij vrij rustig dus als er eens een knal was was er geen paniek, eigenlijk zoals gebruikelijk. Was het af en toe wat erger, dan kroop Jip onder de stoel ook zoals gebruikelijk.
Maar op de avond zelf toen het vuurwerk losbarstte, wist ik niet wat ik zag. Onze Smuller bleef gewoon bij ons op de bank liggen en keek af en toe wat op, hij was niet echt onder de indruk. En Jip die normaal weg kruipt en heel onrustig reageert, bleef bij onze voeten op de grond zitten zonder paniekerig te zijn.
Weet wel dat ik het dit jaar weer gebruik.

Leonie Peeters, Venray (11-12-2018) rating 5 Ik doe de spray in t drinkwater voor onze 2 honden en 8 katten. Shanti (1 van onze honden) is angstig, schreeuwt naar andere honden buiten, reageert op spanning bij andere mensen door te schreeuwen. De dag nadat ik de spray in t drinkwater had gedaan, blafte ze naar andere honden dus geen schreeuwen meer. Op mensen reageerde ze niet meer. Als ze andere honden tegenkwam trok ze na haar geschreeuw aan de riem en de staart tussen de benen. Nu blaft ze nog een enkele keer en loopt met de staart omhoog verder. Bij de katten merk ik veel meer rust. Ook onderling. Ze spelen nu zelfs veel met elkaar. 2 van mijn katten zijn heel erg op zichzelf maar komen nu ook gezellig erbij liggen op de bank. Dus kortom zeker een aanrader.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code