Top
Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
 • Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
 • Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
 • Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
 • Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
 • Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
 • Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
 • Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
 • Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
 • Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
 • Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
 • Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
 • Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
 • Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
 • Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
 • Live Cursus Communiceren met Dieren - vrijgesteld van BTW
rating 5
(5 / 44 Reviews)
495,00

Je komt persoonlijk naar Bathmen waar wij je van harte welkom heten op de thuisbasis van Dierentolk Mieke Zomer: De Zomerhof.
Hier dompel jij je samen met een groep andere dierenliefhebbers twee keer twee dagen onder in het leren Communiceren met Dieren. Wij garanderen je dat jij gaat beleven hoe bijzonder het is om met een dier te praten. 

Kies hieronder jouw cursusmaand en of je in termijnen wil betalen.
Let op: bij betalen in termijnen is de toeslag aan administratiekosten reeds inbegrepen.

Alle cursusdata vallen op donderdag en vrijdag (en met hoge uitzondering op zaterdag en zondag.)


Reviews (44)
rating 5 (5 / 44 Reviews)

Een cursiste (04-12-2019) rating 5 Toen ik onderweg was maakte ik me toch wel wat zorgen over of het leeftijdsverschil vervelend zou zijn, maar het bleek geen enkel probleem. k voelde me al heel snel prettig in de groep en in geen enkel opzicht werd ik als 'minder' gezien of behandeld. De cursus gaat veel verder dan alleen over met dieren kunnen praten. Ik ben best onzeker omdat ik nooit ergens goed in pas. Ik ben altijd anders. Hierdoor wordt het eng om mezelf te zijn. Deze cursus heeft duidelijk gemaakt dat ik niet onzeker hoef te zijn. Door de cursus voel ik me veiliger in mezelf. Ik ga veel oefenen en we zullen zien waar het me brengt.
DANK JULLIE WEL !!!!

Alice (04-12-2019) rating 5 Mijn hart gevolgd, dacht er is toch meer tussen hemel en aarde, ik wil niet meer met de kudde mee, wil mezelf kunnen zijn en iets liefdevols willen betekenen voor het dierenrijk op deze aarde. Ik volg Mieke al jaren op de site's, zij is mijn eye opener, de Master! van het dierenrijk is Mieke voor mij! Met ook nog de bevestiging van de Paravisie 2008!! Zo gezegd! Zo gedacht! Zeven april ben ik de cursus gestart op de Zomerhof! Kan nog maar 1 ding zeggen, ben een ervaring rijker!
Nathalie, Joke en Mieke, hartelijk dank dat ik deze ervaring op de Zomerhof mocht meemaken. Mijn leven is totaal veranderd, mijn nieuwe leven gaat beginnen. Ik ben er klaar voor.
Liefs

Een cursiste (04-12-2019) rating 5 Het is een hele unieke, mooie, intense cursus. Bij aankomst van de eerste cursusdag voel je je meteen heel welkom. De groep mensen van de cursus, stuk voor stuk aardig, begripvol, respectvol, een mooie groep. Je voelt je thuis in de groep. Wat betreft het Zomerhofteam: Geweldig! Liefdevol, de liefde straalt er van af. Deze mensen staan achter hun product/ hun passie en niets is hen teveel om alle wensen te vervullen. Geven goed les/ cursus, goede technieken. Een volledige, mooie, leerzame verrijking! Niks zweverigs, gewoon mooi, dankjewel. Communiceren met Dieren, iedereen kan het leren!

Lian (04-12-2019) rating 5 Fijne locatie, lieve mensen, goed opgezette cursus die ervoor zorgt dat ik met een warm gevoel en als een compleet mens naar huis ga.

Een cursist (04-12-2019) rating 5 Het is een verrijking om met mensen, die ook van mening zijn dat er meer is tussen hemel en aarde, tot de conclusie te komen dat je kunt ( leren) praten met dieren en de dieren nog beter kunt helpen. Zo'n cursus Communiceren met Dieren is een warm bad en zeer leerzaam.

Kim (04-12-2019) rating 5 Woorden schieten tekort eigenlijk. Heel veel mooie gevoelens en wat intens en bijzonder. Je komt bij de kern van je 'zijn'. Een hele warme ervaring met ontzettend mooie mensen! Echt vanuit liefde wordt de cursus gegeven. Ruimte en aandacht voor alles, volledige acceptatie. Zoveel respect voor alles, mens, dier en natuur. Wat en 'thuiskomen'. Dieren en hun reden van bestaan, worden volgens mij onderschat. En door hen de kans te geven hun stem te laten horen, hoe mooi en hoe echt is dat. En zoooo belangrijk, pas dan is er zicht op het dier, hoe het zich voelt, wat het mist etc. En wat is het een eer voor een mens om dat te horen, zodat je er iets mee kunt en je het dier kunt geven waar hij/zij recht op heeft. Wat een gemis voor mensen die hier niet voor openstaan. Ik zou zeggen, ga het ervaren en draag jouw steentje bij aan een betere, mooiere wereld!
Dank, heel veel dank, voor Nathalie, Mieke en Joke!
Liefs

Dees (04-12-2019) rating 5 Hele goede indruk, voelde als thuiskomen, bij cursusleiding, bij medecursisten, bij mezelf vooral. Eindelijk iets gevonden dat volledig bij mij past, het begin van een nieuwe toekomst voor mij, samen met de dierenwereld. Die wereld is het belangrijkste voor mij en ik wil deze prachtige wezens een hele grote stem gaan geven, zodat ze gelijkwaardig worden aan de mens. De cursus zit heel goed in elkaar en je wordt goed begeleid in het hele proces om te leren communiceren met dieren. Heel hartelijk bedankt voor jullie liefdevolle en humoristische begeleiding op de weg naar mijn nieuwe leven/ toekomst.
Ik zal jullie nooit vergeten

Een cursiste (04-12-2019) rating 5 Allereerst, prachtige locatie!!
Geweldige begeleiding en verzorging op alle gebieden. Overvloed aan koffie/ thee water, lekkere hapjes, de hele dag door, in de vorm van gezond tot ongezond. Voor elk wat wils! Heerlijk iedere dag een warm soepje en giga ruime keuze in beleg! En dan de cursus zelf, wat een mooie ontdekkingsreis! Prachtig om weer helemaal meegenomen te worden terug naar de basis en zo laagje voor laagje te ontdekken wie we zijn geworden, maar lang niet altijd ECHT zijn! Du veel emotionele processen werden aangeraakt bij velen, vooral ook door de geweldige mens/dier opstelling, die bij bijna iedereen een gevoelige snaar wist te raken. Prachtig hoe o de verbinding in stand kwam en dat al na 1 dag met allemaal nieuwe gezichten! Laagje voor laagje, stapje voor stapje hebben we d.m.v. prachtige oefeningen steeds wat meer van onszelf teruggevonden, en zo zijn we ook in blok 2 doorgegroeid en met testjes tussentijds in alle dagen konden we kijken waar we 'stonden'. Spanning liep alleen maar op, maar op een gezonde manier en bracht ons tot het onbevangen zijn van een kind en op deze manier te leren kijken, voelen, ruiken, horen en weten weer tot onze kracht te maken, zodat we allemaal uiteindelijk ( weer) met dieren konden communiceren. Het voelt echt als Magie! En ook door de energie van de groep, ook al zijn we allemaal zo anders, iedereen draagt elkaar en tilt elkaar op een hoger niveau! Geweldige ervaring dus, en het geeft me ook de drive om nu niet hiermee stil te gaan staan, maar ik voel echt de roeping om hiermee door te gaan. Dank jullie wel nogmaals lieve Mieke, Nathalie en Joke en alle dames van de groep voor deze bijzondere ont-moeting!

Annie (04-12-2019) rating 5 Je voelt je welkom, het voelt als een warme deken. Er zijn luiken voor mij open gegaan en bevestigt dat dit de juiste weg is. Dank je wel voor al het moois dat je hier mag ontvangen.
Liefs

Pam (04-12-2019) rating 5 Ik heb vier superdagen gehad. Ik ben ook nog doof, met hoorapparaten zeer slechthorend. Ik had wel een schrijftolk, zij is ook gebarentolk. Maar alle filmpjes kreeg ik op tekst zodat ik mee kon lezen De meditaties kon ik van te voren "inlezen" zodat ik met mijn blue-tooth afstandsbediening met mijn ogen dicht toch redelijk goed de tekst kon verstaan. Ik heb echt genoten van alles, ook de 'opbouw' van de cursus was erg goed. Per dag gingen we steeds iets dieper in jezelf. Echt een hele mooie goede rustige/ ontspannende cursus. Er werd iedereen verzekerd dat je aan het eind van de vier dagen kon communiceren met dieren en DAT IS OOK ECHT ZO ! In één woord was alles GEWELDIG.
Veel liefs en dank voor alles

Anjo (04-12-2019) rating 5 Hele fijne terugkomdag. Werd meteen opgenomen, fijne groep en fijn oefengroepje. de dag van oefenen met communiceren met dieren zit heel goed in elkaar, succes verzekerd.

Fietje (04-12-2019) rating 5 Het is een positieve cursus. Positieve gedachten, positieve gevoelens, positieve omgang. Positiviteit en geloof in jezelf. Je komt jezelf tegen op een hele mooie liefdevolle manier. Ezeltjes bedankt. Joke, Nathalie, Mieke bedankt.

Maus (04-12-2019) rating 5 Na meer dan 40 jaar is deze wens vervuld. Het was altijd te duur. Nu het via een regeling kon, kon ik deze wens waarmaken. Ik ben er heel gelukkig mee en deze dagen hebben mijn geluksgevoel versterkt, omdat ik dieren leer begrijpen en ook weer een stuk van mezelf heb versterkt.

Een cursiste (04-12-2019) rating 5 De eerste dag moest ik even wennen, maar het was oprecht een geweldige cursus. Veel geleerd, veel ervaren, veel gevoeld. En inderdaad iedereen kan het. Nu nog veel oefenen. Bedankt voor deze bijzondere cursus!

Sylvia (04-12-2019) rating 5 Na het eerste blok nog twijfels of het wel zou lukken, of ik ook zou kunnen praten met dieren i.p.v. alleen maar tegen dieren. Daarbij die grijns van Mieke: het gaat jullie ook echt lukken! En dan het laatste blok. Gelukkig 2 keer de kans gekregen om met een dier te praten. Helemaal voelen doe ik het dier nog niet, maar zoveel frappante dingen weten te zeggen die ik echt niet verzonnen kan hebben. Wat geweldig om mee te maken! Nu vaker aan de slag om vertrouwen te krijgen dat ik echt kan communiceren met dieren om dieren en hun mensen te helpen als en waar nodig.

Hanny (04-12-2019) rating 5 Heel positief, liefdevol ontvangen en begeleid zonder oordeel en iedereen wordt in zijn/haar waarde gelaten. Vertrouwen een sleutelwoord. Ook een fijne groep mensen. Bedankt voor deze dagen.
Liefs,

Trea (04-12-2019) rating 5 Een hele leuke cursus. Opbouwend en goed uitgedacht. Fijne sfeer, goede en fijne begeleiders. Aandacht voor de cursisten. Ik zou het fijn vinden om datgene wat we gedaan hebben en alle informatie nog eens na te kunnen lezen. Het zijn best volle dagen en soms zakt mijn concentratie wat af of dwaal ik af in mijn eigen gedachtes/gevoelens waardoor ik niet alles heb kunnen onthouden.

Elly (04-12-2019) rating 5 Open ingegaan. Stap voor stap stukjes gedaan. Mijn programmering dat ik zou falen omgebogen naar Hè, zowaar, het lukt!' Er wed creatief en speels omgegaan met alles zonder het einddoel uit het oog te verliezen. Heel blij afgesloten. ( Yes, I can!

Mieke (naamgenoot) (04-12-2019) rating 5 Mijn bevindingen zijn heel positief. Voor mij is de cursus een groot succes. Omdat er vanuit mijn jeugd een grote blokkade zit, vooral op het communiceren met dieren, was ik aan de Online cursus begonnen. In de hoop dat ik de blokkade weg zou krijgen. Ik merkte dat ik alles uitstelde en de gedachten bleef houden dat ik het niet kan. NU na de Live cursus weet ik dat ik het kan!!! Vanwege de goede en positieve woorden van de begeleiders, maar ook de reacties van medecursisten, ben ik zelf ook positief en gaat het wonderbaarlijk goed. Ik ben heel blij dat ik de Live cursus gevolgd heb. In 4 dagen ben ik verder gekomen dan in 1 jaar met de Online cursus. Bedankt Mieke, Nathalie en Joke.

Trix (04-12-2019) rating 5 Een hele goede sfeer, fijne groep, fijne leraren. De cursus sloot precies aan waar ik al jaren naar op zoek ben: rustiger leven, meer met natuur en dieren doen, niet opgejaagd en alles voor de economie moeten doen. Want het is nooit voldoende. Gewoon terug naar de basis, je prettig en lekker voelen. je echt mens voelen, dat is waar deze cursus ook over gaat. Dankjewel voor deze goede cursus!

Marrèze (04-12-2019) rating 5 Er is meer tussen hemel en aarde. Gelukkig zijn steeds meer mensen er mee bezig. Vroeger als meisje voelde ik al dieren begrepen wat ik als gedachten doorgaf, alleen werd dit de kop ingedrukt en moest ik met beide benen op de grond blijven staan. Want het was ontastbaar en onzeker. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Laat mij nu maar eens 'gek' doen en gewoon doen wat ik zelf voel. Paardenfluisteren / paarden coachen / met honden en andere dieren babbelen. Het is zuiver en puur, geen fake. Ik hoef mezelf niet meer zo hoog nodig te bewijzen of door anderen aardig gevonden te worden. Waarom zou ik achter de meute aanlopen om ergens bij te horen?
Ik hoor bij mezelf en daar kan een ander niet over oordelen, hoewel je een ander wel eens nodig hebt. Ik ben nu in de eerste plaats lief voor mezelf en daarna voor anderen. Dat geeft me rust in mijn hoofd en body en kan ik liefdevolle energie ( zonder stress) doorgeven daar waar het veel harder nodig is dan naar mensen: dieren!
Dieren hebben veeeel gevoel! Ze spreken met / tegen ons, maar we luisteren niet echt meer. Hopelijk worden alle dieren vanaf nu met respect behandeld. dat maakt me blij en gelukkig. Op naar liefde en respect!

Pien (04-12-2019) rating 5 Cursus is zó goed opgezet dat zie je pas aan het einde. Je wordt heel subtiel opgeleid. Ik heb me geborgen en veilig gevoeld. Er werd voortdurend in alle opzichten voor me gezorgd. Wat een heerlijk gevoel. Wat was ik blij dat het eindgesprek goed verliep en wat een resultaat! Ik vind het razendknap dat Mieke, Nathalie en Joke mij in 4 dagen tijd zo hebben kunnen laten groeien. Ik voel diep respect voor jullie, maar vooral dankbaarheid.Zeker kom ik terug op de Zomerhof om mij verder te ontwikkelen. Deze cursus heeft mij een enorme sprong in mijn persoonlijke ontwikkeling laten maken. Dank jullie wel!!!!

Sanne (04-12-2019) rating 5 Ik vind de cursus zeer professioneel opgezet en logisch opgebouwd, waardoor je echt naar het eindresultaat toewerkt. Mieke, Joke en Nathalie zijn ontzettend warme mensen waarbij ik mij heel veilig heb gevoeld om mezelf te kunnen zijn. Het voelt alsof ik in 4 dagen, 2 blokken, tijd een beter mens, als een betere versie van mezelf, ben geworden. Dat is een heerlijk gevoel. Ik verheug me op de toekomst. En de verwerking van de dood van mijn paard lijkt wel als in een stroomversnelling terecht gekomen. Een zeer welkome ontwikkeling.

Een cursiste (04-12-2019) rating 5 Prettige sfeer. Fijne oefeningen. Zeer ervaren trainers. Mooie opbouw van de training. Fijn hoe down-to-earth de informatie wordt gebracht. Er hadden voor mij nog wel meer trainingsdagen mogen zijn om meer vlieguren te maken en meer successen te kunnen ervaren. Waardoor er mogelijk meer aandacht zou kunnen zijn om zintuigen één voor één te kunnen versterken. Het was fijn om bij jullie te gast te mogen zijn.Het voelde alsof wij heel welkom waren even onderdeel uit te maken van jullie Zomerhof. Dank jullie wel!

Diana (04-12-2019) rating 5 Wat een prachtige, liefdevolle cursus. Heel goed opgebouwd en zeer respectvol gegeven. Alles gaat uit van het positieve waardoor je heel goed in je eigen kracht word gezet. Met een lach en een traan heb ik deze dagen doorlopen. En met enorm veel energie en vleugels ga ik naar huis. Waar ik de vlieguren ga maken om het voor de dieren en de mensen op deze wereld wat duidelijker en makkelijker te maken. Zodat we met veel liefde en respect elkaar beter gaan begrijpen. Lieve Mieke, Nathalie en Joke, bedankt voor alles wat ik van jullie heb mogen leren. Lieve groet

Een cursiste (04-12-2019) rating 5 Vier hele fijne dagen gehad.
Heel mooi opgebouwde cursus, veelzijdig, en alles erin wat nodig was voor een verbazend eindresultaat.
Elke dag verbazing over dat het klopt, daarna het stemmetje van mijn ego: is het echt wel.....?
Laatste dag bevestiging. Veel emotie tijdens het eindgesprek, waar ik ingezogen werd. Na het eindgesprek weer de verbazing bij de bevestiging die ik van de mens bij het dier terugkreeg.
Verbazing wordt zelfvertrouwen "Ik kan het echt!"
En mijn dier kan ook praten, gaf herkenbare dingen en ook eyeopeners voor mij, waarvan ik besef dat ze kloppen.

Een cursiste (04-12-2019) rating 5 Fijn om terug te keren naar de basis: aarden, contact vanuit wie je bent en niet je ( opgeklopte of verschrompelde) ego.
Hoop om verder te groeien en te vinden wat mijn poorten zijn naar contact met dieren. Deze poorten heb ik ervaren, ga ze verder uitdiepen, ontdekken.

Een cursiste (04-12-2019) rating 5 Voelt als een 'Zomerhof'.
Hiermee wil ik zeggen in de warme, vertrouwde, laagdrempelige en gemoedelijke tuin mogen proeven, voelen, zien, horen, ruiken, spelen en ervaren wat is. Net begonnen met de eerste stapjes. Er valt nog zoveel meer te stappen. Een heel leven lang.
Dank jullie wel voor het warme bad. Mooi hoe jullie de cursus hebben opgebouwd naar verhogen/ vergroten van het zelfvertrouwen. De wereld wordt steeds een stukje mooier!

Laura (04-12-2019) rating 5 Ik heb de hele cursus, zowel met de eerste als de tweede groep, als zéér verrijkend, mooi, inzichtgevend en gewoon als héél erg leuk! ervaren.
Voor de cursus was ik onzeker of ik dit wel zou kunnen, het praten met dieren. En ik wéét nu 100% dat ook ik dit kan. De cursus is heel goed opgebouwd. En wat ik als zeer prettig heb ervaren, is de begeleiding: is zeer liefdevol en goed. En er is een erg fijn, en hoog, energieveld waarin wij als cursisten zaten.
Wat ik ook heel fijn en waardevol vind is dat het 'leren' gaat in stapjes, die het zelfvertrouwen vergroten van de cursist. De nadruk ligt op wat er wél goed gaat i.p.v. wat nog niet. ( Zat het hele leersysteem in ons land maar zo in elkaar!) Het is ook erg fijn om echt te kunnen delen met anderen, dus ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor de Live cursus in Bathmen.
Hierdoor is het een mooie onderzoekende reis geweest, die verder gaat. Een groot en prachtig avontuur! Ik sta weer meer in mijn ware kracht en weet weer beter waarvoor ik hier ben gekomen op aarde. O.a. om te praten met de dieren! Mijn eigen dieren thuis reageren ook erg positief en duidelijk op de energie die ik meedroeg na afloop van de cursus.
Nu alles even laten zakken en vooral snel weer verder gaan oefenen!
In liefde,
Laura

Mariëtte (04-12-2019) rating 5 Ik dacht dat ik het niet zou kunnen leren. Had dit al op diverse manieren geprobeerd...
Na 4 dagen heb ik de ervaring én het vertrouwen dat ik het kán.
Dat het stapje voor stapje, met eerst, fijn veel, achtergrondinformatie in een echt veilige omgeving met gelijkgestemden langzaam wordt opgebouwd, gaf mij de rust en langzaamaan steeds meer vertrouwen in mijn mogelijkheden en kunnen.
De warme, liefdevolle begeleiding in combinatie met praktijkervaringen/voorbeelden hebben gemaakt dat ook ik nu mag genieten en ervaren wat het betekent en hoe het voelt om vanuit je hart heel intens te ervaren/voelen hoe prachtig het is om contact te maken met dieren.
Nu mag ook ik leren van alle wijsheid die zij hebben en zo graag met ons delen. Ik kijk vol liefdevolle verwachting uit naar alle mooie contacten. Ik voel me vereerd en intens dankbaar.
Lieve Nathalie, Joke en natuurlijk Mieke voor wat jullie mij leerden/gaven.
Een ónbeschrijflijk móói en kostbaar kado!

Een cursiste (04-12-2019) rating 5 Een hele brede cursus waarin heel veel aangereikt wordt en we eigenlijk 'spelenderwijs' tot dierentolk worden opgeleid. We gingen het gewoon doen...
Vanuit hart en ziel begeleid door Nathalie, Joke en Mieke. Heel bezielend waren we bezig en hadden op dag 4 een echt gesprek met een dier van een medecursist. Fijne locatie, fijne cursusruimte, heerlijke lunch. Vier dagen waar ik met heel veel blijdschap en dankbaarheid op terugkijk.

Tom (04-12-2019) rating 5 Een warme en veilige plek waar liefde woont!
Een unieke omgeving waar ik mocht leren beter voor mezelf te zorgen en te aarden, me te beschermen voor de energie van de ander waardoor het me lukt om mijn intuïtie te voelen, te vergroten en te ervaren dat het goed is. Iets wat we als volwassenen vaak zijn kwijtgeraakt. Heerlijk om te beleven met een groep fijne mensen.
De cursus is mooi opgebouwd en wordt met veel liefde en toewijding gegeven door Nathalie, Joke en Mieke.
Ik ben gestart met de Online cursus. De reden voor mij om de Live cursus te gaan volgen is dat ik de materie wilde voelen en me dat zelf niet goed ( of voor een deel) lukte. Toen ik de tools in de cursus kreeg om te leren om te aarden en me af te schermen, door middel van edelstenen, Bach bloesems en Engelen essence, ontstond er ruimte om echt aan het werk te gaan in de cursus. En dat is gelukt! Ik ben supertrots op wat ik bereikt heb en dat het me lukt te communiceren met dieren. Het heeft me dus veel meer gebracht dan wat ik had durven bedenken.
Lieve Nathalie, Joke en Mieke, onwijs bedankt voor alles!

Doris (04-12-2019) rating 5 Zó sceptisch was ik en na 4 dagen helemaal om!
Alle onderdelen waren mooi, alleen viel bij mij het kwartje pas later.
Geweldige cursus, heeft mij ook inzicht in mezelf gegeven.
Mijn pas verworven liefde voor dieren ( na 60 jr) , daar ga ik met deze cursus een passie van maken!
De liefde die jullie uitstralen hebben jullie overgebracht op mij!
Ik vond dat het tijd werd voor een betere wereld, maar de manier waarop jullie dat doen is vele malen mooier!
Ik kijk met plezier op deze cursus terug en mocht ik ooit nog eens in de buurt komen dan kom ik graag gedag zeggen.

Een cursiste (04-12-2019) rating 5 Prachtige, waardevolle cursus. Niet alleen voor dierentolken, maar zeker voor de ontwikkeling van jezelf.
Goede opbouw naar het einddoel.
Geweldige ervaring om voor het eerst met een dier te mogen praten. Emotioneel, trots, warmte, goed gevoel.
Jammer dat je voor verdere ontwikkeling/oefeningen ‘verplicht’ wordt het VIP arrangement te nemen en de oefengroep alleen niet meer mogelijk is.

Jolly (04-12-2019) rating 5 Heel goede opbouw in de cursus.
Het maakt niet uit wat je insteek is of waarom je de cursus doet, het gevoel van de laatste cursusdag is overweldigend.
Er wordt een heel veilige omgeving gecreëerd.
Fijn dat er ook ruimte wordt geboden voor 'nuchtere' gedachten.
Liefdevolle omgeving ( Goed gedaan Nathalie, Joke en Mieke! )
Fijne afwisseling tussen binnen- en buitenoefeningen.
Een waardevolle investering in jezelf!

Een cursiste (04-12-2019) rating 5 Fijne cursus, ook om meer inzichten in jezelf te krijgen. De cursus is fijn opgebouwd. Stapje voor stapje ga je naar het één op één gesprek met een dier.
De begeleiding/coaching kan zich goed invoelen in zowel het individu als de groep.
Verandert de kijk en inzichten in levens/gebeurtenissen.

Corinne (04-12-2019) rating 5 Ontzettend goed opgebouwde cursus. Veel geleerd. Wordt ook veel meer losgemaakt in jezelf waar je je voordeel weer mee kan doen in het dagelijks leven.
De cursusleiding zijn onwijs warme, lieve mensen.
Een echte aanrader!!

Marie-Martine (04-12-2019) rating 5 De opbouw was heel fijn. Prachtige locatie. Had misschien nog iets langer met de ezels willen doorbrengen. De lessen zijn goed voor je zelfontwikkeling, om krachtig te gaan in het leven.
Fijne meditaties.
Compliment voor de lunch, erg goed verzorgd.
De leiding is erg goed, er wordt goed geluisterd naar de cursist.
Bedankt voor de hele cursus!
Marie-Martine

Een cursiste (04-12-2019) rating 5 Prachtige inzichten; innerlijke groei en kracht; thuiskomen; liefde; jezelf mogen zijn; lieve cursusleiding; leuke dieren, leuk dat de honden om je heen lopen en de ezels, top!
Jammer dat het maar 4 dagen was!
Lieve boodschappen gehad van mijn dier.
Groepsdynamiek
Alles mag en kan, heerlijk!

Britt (04-12-2019) rating 5 Mooi opgebouwd, niet te snel.
Fijn dat alle vragen gesteld mochten worden, bevindingen gezegd.
Niets was verkeerd van indruk. Ieder mocht zichzelf zijn, op zijn eigen tempo. Er was ruimte en plaats voor ieder van ons.
Cursus wordt mooi gebracht, hele fijne begeleiding. Je voelt gewoon de warmte en de liefde. Ook een veilig gevoel wat zeker belangrijk is in deze cursus.
Er werd goed met twijfels en zorgen omgegaan, je mag echt jezelf zijn. Hele goede begeleiding bij het mens-dier gesprek: rust en veiligheid.
Ik heb alleszins heel veel geleerd, naar mijzelf toe en naar de dieren. Veel kleine dingen die toch een groot verschil maken en die me inzichten hebben gegeven.
Ik ben heel blij dat ik deze cursus heb gevolgd, het voelt als het juiste moment in mijn leven.
Dankjewel voor een hele fijne ervaring, voor fijne inzichten en nieuwigheden. Dankjewel om gewoon bij jullie te zijn. Ik vind het een ervaring om nooit meer te vergeten. Een aanrader voor iedereen!

Sylvia (28-08-2018) rating 5 Ik heb heel erg genoten van deze cursus. Iedereen wordt gezien en gehoord. Er is beslist ruimte voor elke cursist. Je mag zijn wie je bent.

Jane Kolk (04-05-2013) rating 5 Ik ben vanaf het moment dat ik binnenkwam terecht gekomen in een warm bad, een geweldige groep mensen…. Een groep mensen die met elk uur/elke oefening steeds hechter werd! Ik heb een heleboel dingen mogen leren, van hoe te mediteren tot dingen over mijn eigen persoontje! Kom hier zeker terug voor 1 van de ander modules! Hele lieve warme groetjes van Jane Kolk

N.N. (04-05-2013) rating 5 Wat er vandaag voor mij uitsprong, was de rust en jullie relaxte gedrag. De hele dag was zo rustgevend. Ik vind dat jullie oog hebben voor wat de groep nodig heeft. Ik gun iedereen de ervaring die ik vandaag heb opgedaan.

N.N. (04-05-2013) rating 5 Ik vond het bizar om te ervaren hoe het is om in gedachten antwoord terug te krijgen van ezel Anna! Ik vroeg haar of ze de parkeerplaats op wilde of niet en ze antwoordde mij! Ik sta nog steeds perplex! Deze dag was voor mij adembenemend. De rust die jullie uitstraalden en het geen druk op mensen leggen, is fantastisch. Dank hiervoor. Eigenlijk zou iedereen moeten ervaren wat contact met ezels met je doet. Helemaal back to basic.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code