Top
Bachconsult Dieren
  • Bachconsult Dieren
rating 5
(5 / 12 Reviews)
30,00

Een op maat gemaakte Bachbloesem-mix, precies afgestemd op jouw dier.

Jouw dier voelt zich misschien niet helemaal gelukkig, rouwt om een verloren maatje, is herplaatst, is bang of agressief. Met Bach brengen we jouw dier snel weer in balans.

Na je bestelling ontvang je van ons een e-mail met een vragenlijst die je downloadt. Aan de hand van jouw antwoorden sturen wij je de 30 ml Bachbloesem-mix toe die specifiek op jouw dier van toepassing is. 

De ene keer is één flesje voldoende om het gedrag blijvend te veranderen. De andere keer zijn meerdere opeenvolgende mixen nodig.

Soms lijkt het bijna alsof we met Bach kunnen toveren. We bereiken zulke bijzondere resultaten!


Reviews (12)
rating 5 (5 / 12 Reviews)

Ada Versluis (13-02-2019) rating 5 Ik heb de Bachdruppels aangevraagd voor mijn kat Anakin.
Hij woonde eerst alleen bij mij, maar op een gegeven moment kwamen er twee nieuwe katjes bij.
Anakin’s gedrag begon toen te veranderen.
Hij werd erg dominant, deed lelijk tegen de kleintjes en liep de hele dag te grommen en te blazen. Op het laatst ook tegen mij. Geleidelijk aan werd het dus erger en ik was bang dat hij de kleintjes iets aan zou gaan doen.
Ik heb het formulier ingevuld om een Bachremedie te laten samenstellen door Mieke Zomer. Daar kwam onder andere uit dat hij heel boos was en zijn eigen plekje kwijt was.
Inmiddels ben ik met het 3e , en laatste, flesje bezig en krijgt hij het nog 3 keer per dag.
Het gaat nu heel goed met Anakin, vandaar dat ik na dit flesje durf te stoppen. Hij is veel blijer, speelt zelfs af en toe terwijl hij al 13/14 jaar is. Hij gromt nog héél af en toe als het hem te druk wordt, bijvoorbeeld als ze met zijn allen in de keuken staan, maar zeker niet meer de hele dag. En waar hij eerst de neiging had te ‘vluchten’ en zijn heil buiten te zoeken, blijft hij nu binnen.
Ik ben er ontzettend blij mee en kan iedereen een Bachremedie aanraden. Als op Facebook, in de kattengroep, mensen aangeven een probleem te hebben met hun kat, geef ik het ook als tip. Je kunt het ten slotte altijd proberen!

Simone, De Rijp (04-01-2019) rating 5 Ik heb de bachbloesem besteld omdat onze Jack Russel Pip, die als pup al angstig was, zo ontzettend bang was van vuurwerk en ook voor regen, harde wind en onweer. Ze zat achter de deur boven in onze slaapkamer dan hevig te trillen en met vuurwerk was ze helemaal gestrest tot shaken met tong uit haar mond aan toe. We hebben van alles geprobeerd om haar hierin te helpen maar niets hielp echt. We hebben nu een hele andere hond gekregen door de druppels. Ze is veel zelfverzekerder, niet angstig meer en met het vuurwerk ook niet tot onze verbazing. We hebben de relaxte oud en nieuw sinds jaren gevierd. Als ze schrok van een knal, keek ze even en ging daarna weer liggen. Als ze het iets spannender vond kwam ze bij me liggen en na haar te aaien aantal keer vanaf haar hoofd tot staart werd ze weer kalm. Ze heeft zelfs naar het vuurwerk gekeken op afstand, was erg leuk om te zien!
Zo mooi om te zien dat ze meer rust heeft en haar eigen keuzes ook kan maken nu. Als ik met mijn paard in de bak bezig ben, zat ze eerst trillend op een plek in de bak en nu loopt ze op het erf rond en komt kijken als ze zin heeft. Ook zat ze laatst met regen onder een afdak een stukje verder. Was zo grappig om te zien! Ze trilde niet en zat daar gewoon. Kon haar steeds even zien. Heb genoten ervan! Dat op haar 10e! Dit moet bijdragen aan haar gezondheid, dat kan niet anders. Ik hoop dat ze nog lang bij ons mag blijven.
De druppels heb ik ook aan iemand anders aanbevolen en die heeft ook hele positieve ervaringen met haar bange honden.

Ik heb nu de druppels voor mijn paard met trailertrauma besteld en ben heel benieuwd wat dit voor haar gaat betekenen. Ik volg de Zomerhof al een aantal jaren en kan het zeker aanraden. Zeer professioneel en je kan met alle vragen terecht. Er wordt met je mee gedacht, gekeken wat jouw dier individueel nodig heeft, wat ik heel prettig vind!
Dank je Mieke!

Warme groet, Simone

Joke (07-11-2018) rating 5 Voor twee van mijn honden zijn door Mieke Zomer Bachremedies samengesteld.

Sjimmie, een Labradoodle-achtige hond, en voor Jaydi, een kruising Shi-Tzu / Malteser Leeuwtje.

Sjimmie heeft DCM, een hartspierafwijking.
Voordat ik Bach aan hem gaf was het beeld van de dagen bij Sjim er één van hoge pieken, diepe dalen. De ene dag bruiste hij van energie en kon en deed hij alles; de volgende dag kon hij niks en sliep de hele dag. Ook zonderde hij zich steeds meer af, verstopte zich.
Met de Bachremedie hoopten we te bereiken dat er meer balans in zijn energieverbruik zou komen. Niet meer de ene dag alles en de volgende dag niks.
Dat hij zich niet meer zo zou verstoppen en meer aan zou gaan geven als hij zich niet goed voelde en/of pijn had.

Na een week Bach te hebben gegeven zie ik duidelijk een verbetering. Zijn dagen zijn stabiel en in balans. Hij wandelt en speelt en tussendoor slaapt hij om weer op krachten te komen. Dit is nu het beeld van elke dag.
Hij gaat soms nog wel even alleen naar boven om te slapen, maar zondert zich geen hele dagen meer af. Komt ook weer langere tijd bij je zitten en liggen.
Hij heeft een goede week gehad, ik heb niet kunnen constateren dat hij zich naar voelde of pijn had.

Jaydi is het maatje van Sjimmie. Zij heeft 3 jaar geleden haar andere maatje waar ze mee is opgegroeid, verloren en heeft daar veel last van gehad. Nu is ze eg gehecht geraakt aan Sjimmie en Sjimmie heeft nog maar een korte levensverwachting. Ik maak me dus zorgen om Jaydi hoe ze dit weer gaat verwerken. Verder is Jaydi een steun voor Sjimmie, maar ze neemt die taak een beetje te serieus. Ze staat constant op 'scherp'. Slaapt bijna niet. Gaat steeds bij Sjimmie checken en is ook in huis heel waaks. Een beetje over de top. Buiten heeft ze ook bijna geen tijd om te spelen. Ze is steeds bezig om te drukke honden bij Sjimmie vandaan te houden.
Met de Bachremedie willen we haar meer rust geven. Ervoor zorgen dat ze niet zo vasthoudt aan het verlies van Ginger, haar vorige maatje. Eigenlijk een randje afhalen van haar gevoel van verantwoordeijkheid voor Sjimmie en voor ons.

Na een week zie ik opzienbarende dingen. Ze slaapt als een roosje, ook overdag. Ze slaat veel minder aan als ze iets of iemand buiten of aan de deur hoort. Is niet constant meer bezig met Sjimmie in de gaten houden. En waar we echt stomverbaasd naar hebben gekeken is dat ze na drie dagen buiten op een vreemde hond afhuppelde en met dat dier ging spelen!

Overbodig te zeggen dat ik heel blij ben met deze Bachremedies!

Kirsten (07-11-2018) rating 5 Met mijn paard gaat het goed ! Reageert heel goed op de Bachbloesems!
Een paar weken geleden moest ze geënt worden, een dingetje waardoor ze vroegere jaren helemaal door het lint ging. Nu heb ik met behulp van de Bach bloesem en het communiceren in plaatjes kunnen bereiken dat ze het toeliet zonder veel problemen.
Met rijden gaat het ook steeds beter maar ze vindt alles nog wel heel spannend dus we doen alles mooi op ons gemak en ik laat het aan haar over wanneer we weer naar de club kunnen en naar de wedstrijden.
Dus ik wil wel weer graag een flesje bestellen want deze is bijna leeg!

Petra (07-11-2018) rating 5 Mijn kat Pipi is nu relaxed dankzij de Bachbloesems, laat zich eerder en makkelijker zien als er andere mensen hier over de vloer komen! Ze komt er zelfs bijzitten soms! Verder wanneer ik thuis ben en rustig op de bank zit, is ze er steeds relaxed bij. Of op schoot of achter me op een lekker dik kleed op de rugleuning. Ze verzorgt zich goed, wast zich wel meer, eten van vleesje en soms kippenbotjes afknauwen vind ze heerlijk!! Dat vlees is echt een verbetering voor haar! Dank jullie ook voor die supertip! Ik hou het in de gaten. ’s Avonds als ik naar bed ga, komt ze uit zichzelf vrij snel naar boven en bij me liggen op bed. Ik kan het beter hebben ook. ’s Morgens maakt ze me liefdevol wakker nog steeds voor de wekker, dan wil ze ook graag eten.

Marjoke (07-11-2018) rating 5 Verder nog veel dank voor de Bach mix voor mijn kat Chica. Ik ben nu drie dagen bezig met de Bachbloesems en merk een grote verandering in haar gedrag. Ze is rustiger, blijft meer binnen, blijft laag bij de grond in plaats van hoog op kasten en vindt het meer oké als ik haar aanraak. Ook is ze minder schrikkerig heb ik het idee. Vanochtend had ze geen eetlust maar dat komt vast wel weer. Echt opmerkelijk!

Bea (07-11-2018) rating 5 Mijn kat is minder teruggetrokken en minder op afstand van vreemde mensen. Dat was meteen al opvallend na het gebruik van de Bachbloesems.

Miranda (07-11-2018) rating 5 Het gaat al een stuk beter met kat Kyra, maar mijn gevoel zegt dat ze wat langer meer ondersteuning nodig heeft.
Ik heb dus een herhaalrecept Bachbloesems besteld hiervoor.
We zijn nu al zover dat ik haar kan optillen en dus kan ik ook eindelijk met haar naar de dierenarts om te onderzoeken waarom ze constant likt. Want dat doet ze nog steeds. Daarnaast speelt ze weer en komt levenslustiger over. Ik heb het gevoel dat ze een trauma heeft opgelopen. We weten niets van haar toen ze nog in Athene op straat leefde.

Jacques (07-11-2018) rating 5 Wij hebben al bijna 30 jaar Duitse Herders. Maar nu hebben we een exemplaar … Ze luistert slecht. Al zes jaar. Cursus, training … we leken haar er maar niet bij te krijgen. Werkelijk Oost-Indisch doof. Ongeïnteresseerd. Slaafs gedrag. Niet vrolijk. Wij zijn gewend dat onze herders luisteren als een speer, maar soms dachten we wel eens: Je hebt het uiterlijk van een Duitse Herder maar daar is dan ook alles mee gezegd. De will to please heb je absoluut niet.
Op een bepaald moment liet ze zich volledig overrulen door een van onze andere honden. Ernstig overrulen. Ze kon niks meer, mocht niks meer. Aan het ‘niet luisteren’ waren we wel gewend inmiddels maar dat ondergeschoffeld worden, dat vonden wij vervelend voor haar. Ook zo sneu om te zien. Dus wilden we haar laten helpen met een Bachbloesem mix op maat. En het werkt! Binnen een week al! Het overrulen gaat enorm goed. Ze laat het niet meer gebeuren. Er ontstaan geen gevechten of zo maar het gebeurt gewoon niet meer. Ook kunnen we haar gewoon aaien zonder dat die andere hond zich ertussen wringt. Dus er is iets in háár veranderd waardoor zij niet meer telkens wordt afgestraft door die andere hond. Maar opmerkelijk is ook, dat ze opeens wél begint te luisteren. We hoeven maar één keer te roepen en ze staat bij ons! Met een voorzichtige kwispel nota bene. We zijn helemaal blij verbaasd met dit neveneffect. Echt heel erg opmerkelijk!

Jeanet (07-11-2018) rating 5 Wij hebben twee honden. Een moeder en haar zoon. We zagen dat de zoon zijn moeder steeds meer ging domineren, bij het agressieve af. Telkens die lip omhoog en haar wegjagen. Dat is natuurlijk verdrietig om te zien. Je zou hierdoor bijna een hekel gaan krijgen aan je eigen hond. Daarnaast is de zoon een regelrechte stuiterbal. Hij wil álles wel. Wil het heel graag goed doen. En snel, en goed. Dus ook een beloninkje aanpakken: je moest echt op je vingers letten anders had je zo zijn tanden in je vingers. Wandelen met hem: hij stuiterde alle kanten op, sprong van hoge obstakels af en dacht nooit na hoe hij terecht zou komen.
Toen ik voor hem de vragenlijst had ingevuld, kreeg ik een mix op maat toegestuurd.
Wat een enorme impact heeft die mix! Onze hond is langzaamaan veel socialer en vriendelijker aan het worden. Wil niet meer haantje de voorste zijn. Het is niet meer ikke-ikke-en-de-rest-kan-stikken. Echt wát een verschil! Ook veel meer rust zit erin. Dat heftige is eruit. Naar zijn moeder toe is hij veel liever en die stuiterbal, die stuitert niet meer 😉
We beginnen weer een fijne hond in huis te krijgen. Superblij mee! Dankjulliewel hoor! Echt fantastisch hoe jullie dit voor mekaar hebben gekregen.

Mieke (07-11-2018) rating 5 Een van onze ezeltjes, Olivia, komt uit het buitenland en is daar getraumatiseerd vandaan gekomen. Ze vertoont regelrecht Artis-gedrag. Als we haar even vastzetten omdat de hoefbekapper komt, begint ze meteen te lopen: twee stapjes naar voren, twee stapjes naar achteren, twee stapjes naar voren …. etc., net zo lang als het touwtje is waar ze aan vast zit. Het touwtje komt geen keer onder spanning te staan. Ze gaat net zo lang door tot wij haar weer los maken. Hieruit concluderen wij dat ze heel lang aan een kort touwtje vastgebonden moet hebben gestaan.
Nu moet Olivia dagelijks twee keer worden bijgevoerd omdat haar gebit niet goed is en ze normaal eten niet wegkrijgt. Een ezel bijvoeren met 7 andere ezels erbij die denken dat ze de laatste drie maanden geen eten meer hebben gehad, is geen succes, dat garandeer ik je.
En dus leek het ons handig om Olivia in de stal te voeren waar de andere ezels niet bij zouden kunnen komen. Als de emmer leeg was, kon ze zelf de deur weer openmaken en naar buiten. Leuk plan …
Nu Olivia nog zo ver krijgen dat zij het ook een leuk plan vond. Want dat vond ze niet. Panisch werd ze als de staldeur dicht ging. Of we erbij bleven of niet, dat maakte niet uit, ze maakte al aanstalten om over de halve staldeur heen te springen op het moment dat we de emmer voor haar hadden neergezet.
Dus zijn we begonnen met Bachbloesems tegen oud trauma. Het duurde vrij lang bij Olivia (natuurlijk ook omdat ze al jaren dit trauma meedroeg) maar na drie flesjes (= 9 weken) hebben we bereikt wat we wilden: Olivia loopt met ons mee naar de stal, loopt vrijwillig mee naar binnen, we houden alle ‘hongerige’ andere ezels buiten, zetten haar emmer met voer neer, Olivia begint te eten, wij lopen eruit en gaan ons werk doen en Olivia duwt de deur open zodra de emmer leeg is en werkt zich dus zelf weer naar buiten …
Hoe mooi wil je het hebben … 😉
Dus wat ons betreft: graag postuum een standbeeld voor wijlen Dr. Eduard Bach en de toverdrankjes die wij nu kunnen aanmaken omdat hij zijn kennis met de wereld heeft gedeeld 😉

Ingrid (23-02-2018) rating 5 Wooow wat een verschil, ik ken haar nu al niet weer! Ik had meteen door dat er reactie was op de druppels.
Vanaf de eerste dag kon ik meteen verschil aan haar merken, ze krijgt een hele andere blik in de ogen, de angst gaat uit haar ogen weg.
‘s Avonds was er een legeroefening met helikopters boven ons in de lucht, normaal zou ze hier helemaal panisch en paniekerig van worden maar nu stond ze heel aandachtig in de stal te luisteren maar was niet echt bang.
Vanochtend smeerde ik haar been in met mokzalf en normaal snurkt en snuift ze dan alles aan mekaar maar vanmorgen helemaal niks, ze ging zelfs ruiken in het potje.
Heel bijzonder!! Ik hoop dat het zo doorzet maar daar heb ik goed vertrouwen in.
Ik was er zo van onder de indruk en ik dacht dit moet ik je even laten weten!
Angst werkt zo negatief op mens en dier maar het is o zo moeilijk om het weg te nemen.
Heel bijzonder wat zulke druppeltjes kunnen doen.

Zelf heb ik ook heel veel baat bij mijn flesje dat mij afschermt tegen negatieve energie van anderen. Ik merk ook heel goed dat mijn geest en gevoel gelijkmatiger blijven en het voelt goed!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over