Top
Bachconsult dieren
  • Bachconsult dieren
FullFullFullFullFull
(5 / 2 Reviews)
25,00

Een op maat gemaakte Bachbloesem-mix, die precies is afgestemd op jouw dier.

Jouw dier kan bijvoorbeeld rouw hebben om het verlies van een maatje, het kan bitchy gedrag vertonen, het kan hyperactief zijn of juist erg sloom, niet geïnteresseerd, opdringerig, etc. etc.
De lijst van gedragingen door jouw dier is bijna onuitputtelijk. 

Na de bestelling ontvang je van ons een e-mail met een vragenlijst die je downloadt. Aan de hand van jouw antwoorden maken wij de mix aan en sturen wij je de 30 ml Bachbloesem-mix toe die op jouw specifieke dier van toepassing is. 

De ene keer is één flesje voldoende om het gedrag blijvend te veranderen. De andere keer zijn meerdere opeenvolgende mixen nodig.

Soms lijkt het bijna alsof we met Bach kunnen toveren. De resultaten zijn zo bijzonder!

Kan alleen naar klanten in Nederland worden verzonden.


Reviews (2)
FullFullFullFullFull (5 / 2 Reviews)

Ingrid (23-02-2018) FullFullFullFullFull Wooow wat een verschil, ik ken haar nu al niet weer! Ik had meteen door dat er reactie was op de druppels.
Vanaf de eerste dag kon ik meteen verschil aan haar merken, ze krijgt een hele andere blik in de ogen, de angst gaat uit haar ogen weg.
‘s Avonds was er een legeroefening met helikopters boven ons in de lucht, normaal zou ze hier helemaal panisch en paniekerig van worden maar nu stond ze heel aandachtig in de stal te luisteren maar was niet echt bang.
Vanochtend smeerde ik haar been in met mokzalf en normaal snurkt en snuift ze dan alles aan mekaar maar vanmorgen helemaal niks, ze ging zelfs ruiken in het potje.
Heel bijzonder!! Ik hoop dat het zo doorzet maar daar heb ik goed vertrouwen in.
Ik was er zo van onder de indruk en ik dacht dit moet ik je even laten weten!
Angst werkt zo negatief op mens en dier maar het is o zo moeilijk om het weg te nemen.
Heel bijzonder wat zulke druppeltjes kunnen doen.

Zelf heb ik ook heel veel baat bij mijn flesje dat mij afschermt tegen negatieve energie van anderen. Ik merk ook heel goed dat mijn geest en gevoel gelijkmatiger blijven en het voelt goed!

Tom (27-11-2017) FullFullFullFullFull Voor mijn inmiddels 7 jarige staffordshire bull terrier, die zeer gevoelig is en zeer gespannen kan reageren in voor hem prikkelende situaties (zoals bij bezoek, langslopende mensen) heb ik bij de Zomerhof een consult aangevraagd om mijn hond te ondersteunen en de scherpe randjes van zijn gedrag welke moeilijk te remmen waren wat weg te halen. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb.
In de korte tijd dat ik mijn hond deze druppels geef is hij enorm veranderd. Hij is veel rustiger geworden en windt zichzelf veel minder op. En als hij nog wat gespannen reageert, is hij veel makkelijker weer in kalmere toestand te brengen. Zichtbaar is dat hij hier zelf ook gelukkiger van wordt. Als er bezoek komt overprikkelt hij zichzelf niet meer in extreme mate en gaat na het bezoek gedag te hebben gezegd makkelijker iets voor zichzelf doen. Een hele verademing.
Ook buiten tijdens het wandelen aan de lijn is hij veel relaxter en heeft veel minder de neiging te reageren op langslopende honden en mensen.
We gaan nog even door met de Bach-druppels omdat ik zie dat het mijn hond echt helpt in kalmere gemoedstoestand te komen en te blijven.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten