Top
Bachconsult kinderen
  • Bachconsult kinderen
rating 5
(5 / 1 Reviews)
25,00

Een op maat gemaakte Bachbloesem-mix, precies afgestemd op jouw kind.

Jouw kind kan bijvoorbeeld niet naar school willen, een altijd maar tekort aan aandacht voelen, hyperactief zijn, ongeïnteresseerd zijn, intens verdrietig zijn, etc. etc.  

Na de bestelling ontvang je van ons een e-mail met een vragenlijst die je downloadt. Aan de hand van jouw antwoorden sturen wij je de 30 ml Bachbloesem-mix toe die specifiek op jouw kind van toepassing is. 

De ene keer is één flesje voldoende om het gedrag blijvend te veranderen. De andere keer zijn meerdere opeenvolgende mixen nodig.

Soms lijkt het bijna alsof we met Bach kunnen toveren. We bereiken zulke bijzondere resultaten!


Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

José (11-11-2018) rating 5 Probleem: Baby van 8 maanden wordt elke nacht twee tot drie keer ontroostbaar wakker. Heeft sinds de geboorte last van hooikoortsverschijnselen en hoest. Opname in huilkliniek heeft niets opgeleverd.
Reactie na 1 week gebruik juiste Bachmix:
Ik durf het eigenlijk nog niet op papier te zetten maar Bas heeft deze week 3 van de 4 nachten 12 uur aan een stuk door geslapen.
Wat ik overigens nu pas besef en nauwelijks kan geloven, is dat hij eigenlijk bijna niet meer hoest… terwijl hij acht maanden lang ALTIJD heeft gehoest.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over