Top
Bachconsult volwassenen
  • Bachconsult volwassenen
rating 5
(5 / 1 Reviews)
30,00

Een persoonlijke, op maat gemaakte Bachbloesem-mix. Aan de hand van een uitgebreide schriftelijke vragenlijst die je krijgt als download na je bestelling, maken wij een Bachbloesem-mix die precies afgestemd is op jouzelf. Zo help je jezelf met precies datgene waar je bewust of onbewust last van hebt. Volledig onschuldig maar erg doeltreffend. 

Na de bestelling ontvang je een e-mail waarin staat dat je de vragenlijst kunt downloaden. Vul deze vragenlijst in en mail deze terug aan info@dezomerhof.nl. Aan de hand van deze vragenlijst maken wij dan de Bachbloesem-mix die op jou van toepassing is en sturen we je deze toe.


Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Ans (22-11-2018) rating 5 Op de cursus communiceren met dieren gaf Mieke uitleg over het gebruik van Bachbloesems en ik dacht dat is iets voor mij!
Ik ben bijna een jaar thuis met een ,noem het, “burn-out” en was zoekende.
Na het invullen van een vragenlijst een flesje met druppels meegekregen en ben er thuis direct mee begonnen. Vanaf de eerste nacht elke nacht gedroomd. Nooit eng of angstig, maar juist wakker worden met het gevoel dat het goed was.
Toen het eerste flesje op was voelde ik dit is goed zo! Hiervan heb ik geen vervolg nodig. Maar ik voelde , ik ben nog niet klaar dus weer opnieuw een vragenlijst ingevuld en met de nieuwe druppels begonnen.
Deze werken anders…. Niet direct als de vorige. Meer op de lange baan op een dieper niveau. Ik droom niet maar slaap langer. Werd ik eerst om de 2 uur wakker, nu slaap ik 3a4 uur aan een stuk door waardoor ik fitter wakker word. En het bijzondere is ik vergeet nooit mijn druppels in te nemen. Op verschillende momenten op de dag krijg ik een ingeving en neem ik de druppels in.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over