Top
Bange kat - geurloze druppels voor over het voer รณf om mee te aaien
  • Bange kat - geurloze druppels voor over het voer รณf om mee te aaien
rating 5
(5 / 2 Reviews)
29,00

Producent in Duitsland:

De ondersteunende producten zijn in samenwerking met een kattengedragsdeskundige en een dierennatuurgeneeskundige ontwikkeld. Na 3 jaar grondig testen zijn we meer dan trots op de behaalde resultaten en vooral op alle dieren en mensen die door gebruik van deze ondersteuning meer plezier en voldoening uit de relatie met elkaar halen dan ooit tevoren.


**********************Help jouw poes of kat door een traumatische periode heen, zoals bijvoorbeeld tijdens het vuurwerk.

Het middel bestaat uit 2 flesjes van 10 ml puur natuurlijke geurloze druppels die gelijktijdig worden toegediend.
Het energiesysteem van je kat ontspant waardoor er een betere doorstroming van energie op alle niveau's plaatsvindt.
Jouw kat zal dus minder angst opslaan in zijn systeem maar deze emotie op natuurlijke wijze teruggeven aan de aarde.
Resultaat is dat je dier minder schrikkerig zal zijn.

2 x daags van elke remedie een druppel toedienen. 

Deze flesjes zijn voldoende voor een periode van 2 tot 3 weken. 

Tip: begin ca 20 december met toedienen zodat je dier ook rustig is tijdens de knallen ná Oudjaar.Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Gerie Mulder (31-12-2018) rating 5 Gerie Mulder - Tijdens vuurwerkperiode: even delen - onze Dahnu schoot vanavond al onder de bank. Van een enorme knal. Normaal gebeurt dat op oudejaarsavond pas ๐Ÿ˜• Ze is al wat schichtig van aard. En ik laat haar dan ook. Wat later heb ik wat spray op mijn handen gedaan. En ze kwam ๐Ÿ˜ฏ en kronkelde zich een aantal keer onder mijn handen. Ging zitten en dit herhaalde zich nogmaals. Heel bijzonder. ๐Ÿ˜Œ Ze is 17 en dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Ook de honden reageren er goed op. En herstellen duidelijk sneller. Erg blij mee ๐Ÿ˜€
Ze heeft vanmiddag zelfs nog uit het raam gekeken ๐Ÿ™‚. Helaas gaat het nu zo hard dat ze onder de bank zit. Maar dit is al reuze fijn. Wizard onze Deerhound herstelt snel. Ik geef al 2 weken een ander middel en de spray. De scherpe kanten zijn eraf. Yindi gaat ook redelijk.

Marjon Jasker, Dierentolk (30-12-2018) rating 5 Deze spray zetten we in als het de dag van de vuilniswagen is, onze kat is bang voor de vuilniswagen en het geluid van de wielen van de kliko. Sinds we deze spray gebruiken heeft ze hier geen angst meer voor.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over