Top
Hond Bang voor Vuurwerk
  • Hond Bang voor Vuurwerk
  • Hond Bang voor Vuurwerk
rating 5
(5 / 11 Reviews)
29,00

JOUW HOND BANG VOOR VUURWERK?

Of voor onweer, harde geluiden, andere honden, nieuwe omgeving, onbekende mensen etc etc? 

Help 'm er vandaag nog vanaf:

De nieuwe energiespray voor jouw hond:
– houdt hem/haar ontspannen en helpt jouw hond om in vertrouwen om te gaan met situaties die voor hem/haar angstaanjagende zijn
– geeft je hond vertrouwen en stabiliteit

Voor honden die voor alles bang zijn EN voor stabiele honden die op specifieke dingen bang reageren.

Wat bedoelen we met ‘bange’ hond?
Bang is natuurlijk een groot verzamelwoord voor een emotie die we aan bepaalde symptomen toeschrijven:
– trillen
– piepen
– ontwijken van een situatie, persoon of voorwerp
– ineens stil staan en niet meer verder willen (bevriezen of in de ankers)
– klein maken (bijvoorbeeld kop omlaag en staart naar de poten)

Bij de behandeling wordt geen onderscheid gemaakt tussen een bange hond die incidenteel angst laat zien (zoals bij vuurwerk of onweer) en een hond die dagelijks of zeer regelmatig bang is.

Afhankelijk of je hond stabiel is in gedrag of niet, is deze ondersteuning voor dagelijks of incidenteel gebruik.

Is jouw hond stabiel, dan is het voldoende om het middel te gebruiken tijdens en na een situatie waar bang gedrag te voorschijn. Je hond zal sneller herstellen in zijn ‘gewone’ gedrag en vertrouwen opbouwen voor datgene waar de angst door is opgeroepen. Door de unieke samenstelling van energieën werkt het middel niet alleen snel kalmerend, het maakt ook helder en duidelijk dat het ‘ding’ of de ‘situatie’ een impuls is. Hierdoor leert je hond dat iets dat ooit een angstige reactie opriep, niet voor altijd een ‘probleem’ hoeft te blijven.

Als jouw hond heel vaak bang is, dan is deze spray een prachtige ondersteuning voor dagelijks gebruik. Bij bange honden die van het puntje van hun oren tot hun staart sidderen, verdwijnt het bibberen vaak binnen enkele dagen. Na een paar weken wordt de angstige situatie of impuls beter verdragen en hoeft je hond deze niet meer uit de weg te gaan of ervoor te vluchten. 


Wanneer gebruik je Hond Bang voor Vuurwerk?
Er is geen enkele verkeerde situatie om je hond te ondersteunen met Hond Bang voor Vuurwerk. Elke keer als je hond angst laat zien of reacties die kunnen wijzen op angst, kun je de spray gebruiken. Bij Vuurwerk raden we aan om de spray in je jaszak mee te nemen bij het uitlaten, zodat meteen na een knal/schrikreactie de rust kan terugkeren. Hoe vaker op het juiste moment toegepast (dus eigenlijk direct na de impuls waar de hond bang voor is) hoe sneller je hond van de angst af raakt.

Honden die ‘altijd’ bang zijn kunnen met een dosering van 2 maal daags enorm geholpen worden en gaan zichzelf prettiger en zekerder voelen.

Is jouw hond bijvoorbeeld bang voor andere honden? Dan is het raadzaam om ook de spray tijdens het uitlaten mee te nemen.
Kijk zelf of de hond het beste reageert op een spraytje vóór het uitlaten, of tijdens ontmoetingen met andere honden (of andere dieren).


Wat is het verschil tussen Hond Bang voor Vuurwerk of een Bachbloesemmix? 
Bange honden hoeven niet perse een trauma te hebben, maar bijna elke hond met een trauma is bang. Het is dus een kwestie van kijken naar het gedrag. Is de angst van je hond voortgekomen uit een intense situatie zoals trauma, grote kans dat er een blokkade zit die door gebruik van de juiste Bachbloesemmix kan verdwijnen. Kijk hiervoor in de shop bij Bachconsult Dieren:

https://www.goedvoormensendier.nl/bachconsult_dieren

Hoe gebruik ik Hond Bang voor Vuurwerk?
Het flesje Hond Bang voor Vuurwerk is met een verstuiver uitgerust. Je kunt de vloeistof (essence) op de volgende manieren gebruiken:

spray in het drinkwater
spray over het voer
op je hand en strijk over de vacht van je hond
op je hand en laat je hond het oplikken
direct op de vacht
We adviseren om minimaal 14 dagen de essence Hond Bang voor Vuurwerk op je hand te sprayen en over de vacht van je hond te strijken. Daarna kan je hond vaak zelf aangeven of hij nog behoefte heeft aan ondersteuning.

***********

Wat zit er in Hond Bang voor Vuurwerk?
De essence bestaat uit een water en biologische alcoholverbinding die als drager dient voor de energetisch werkzame stoffen.

Energetisch werkzame stoffen zijn geen fysieke onderdelen die in de vloeistof terug te zien zijn, het is net als een draadloos netwerk. Je ziet het niet, je kunt het wel voelen en het zorgt ervoor dat er iets in beweging gezet wordt waardoor je computer of telefoon verbonden is met een ‘veld’ van trilling.


Bij dagelijks gebruik is de 30 ml-verpakking goed voor 2-3 maanden.Reviews (11)
rating 5 (5 / 11 Reviews)

Leonie Peeters, Venray (11-12-2018) rating 5 Ik doe de spray in t drinkwater voor onze 2 honden en 8 katten. Shanti (1 van onze honden) is angstig, schreeuwt naar andere honden buiten, reageert op spanning bij andere mensen door te schreeuwen. De dag nadat ik de spray in t drinkwater had gedaan, blafte ze naar andere honden dus geen schreeuwen meer. Op mensen reageerde ze niet meer. Als ze andere honden tegenkwam trok ze na haar geschreeuw aan de riem en de staart tussen de benen. Nu blaft ze nog een enkele keer en loopt met de staart omhoog verder. Bij de katten merk ik veel meer rust. Ook onderling. Ze spelen nu zelfs veel met elkaar. 2 van mijn katten zijn heel erg op zichzelf maar komen nu ook gezellig erbij liggen op de bank. Dus kortom zeker een aanrader.

Alette (11-12-2018) rating 5 Dierentolk Mieke, van de Zomerhof, ken ik nu enkele jaren via emailcontact en de leuke nieuwsbrieven. Ondanks het feit dat we elkaar nog nooit in levende lijve hebben gezien of gesproken, hebben we een ‘klik’. We delen een bewuste levensinstelling en de ontzettend grote liefde voor dieren! In één van de laatste nieuwsbrieven van de Zomerhof werd de nieuwe essence van ‘Lichtwesen’ gepresenteerd, bedoeld voor met name bange, getraumatiseerde honden. Ook tegen het geknal van vuurwerk zou het middel goed werken. Vier jaar geleden kwam Peek in ons leven, een supergevoelig hondje. Als puppy al wisten wij, dit hondje heeft extra aandacht en héél veel liefde nodig. Peek is opgegroeid tot een gelukkig, vrolijk en best wel dapper hondje. De angst voor vuurwerk en harde geluiden is echter gebleven. De nieuwe essence van Lichtwesen ‘voor bange honden’, hebben wij vrijwel direct na het ontvangen van de nieuwsbrief besteld. In het begin van de behandeling was Peek bang, de alcoholgeur vond hij niet fijn (hij is erg geurgevoelig) en bij het zien van het flesje alleen al, kroop hij ineen. Ook braakte hij ineens veel. Volgens Mieke en deskundigheden van Lichtwesen zou dit kunnen komen door de energetische inwerking van de essence op zijn lichaam en geest (holistisch). Wij zijn toen even helemaal gestopt met het toedienen van de essence. Klaarblijkelijk had het middel toch zijn werking gedaan, want wonderwel is de angst voor vuurwerk voor de helft verminderd. Peek kijkt ons, na een harde knal, nog steeds verschrikt aan, maar met veel minder paniek in zijn ogen en in zijn lijfje. Hij herstelt zich veel sneller en kan daarna zijn wandeling met opgeheven staartje vervolgen. Ik gebruik de essence nu zelf, knuffel Peek natuurlijk heel veel en heb het gevoel dat dit ook een goede uitwerking heeft. Eigenlijk op ons allebei. ;-)!!

Carmen (09-12-2018) rating 5 Jip word niet rechtstreeks behandeld maar snuffelt aan onze andere honden die de spray hebben gehad in huis. Hij is vanavond minder druk aanwezig. Normaal blaft hij veel om aandacht. Hij is rustiger, observerend en meer een met zichzelf. Voor het eerst zie ik hem in een diepe slaap, hij is rustig.

Marloes (09-12-2018) rating 5 Vanavond waren hier weer gekken met vuurwerk aan het knallen, Angel reageerde er vroeger heel heftig op. Na 2 dagen is er dus wel al iets kleins veranderd. Ben ik ook echt blij om, hoop dat het vooral Angel verder helpt tegen haar angst met vuurwerk en geweerschoten. Dag 3: Angel kwam vanochtend mij heel blij begroeten, zomaar hop de maand uit, na het eten wilde ze zelf al naar buiten om te wandelen, heel zeldzaam!! Dag 4: Vanmiddag een relaxte wandeling gemaakt, toen was in de verte weer een schot te horen , Angel schrok even maar rende niet weg gelijk daarna weer een schot, huh zij liep gewoon rustig verder, vrouwtje helemaal blij.

Peter (09-12-2018) rating 5 King had een enorme angst van voorbijrijdende voertuigen. Hij verstijfde helemaal, of trok helemaal naar de andere kant van de riem. Nu heeft hij nog wel wat schrik maar het word al veel minder. Woensdag waren er 's morgens 3 auto's die manoeuvres maakte bij de school en King stak gewoon de weg over. Eenmaal aan de overzijde schudde hij wel de stress van zich af.

Annick (09-12-2018) rating 5 Annick Bensch: Gisteren heb ik ook al resultaat bij Kasper gezien. Hij is altijd onzeker geweest en heeft schrik van andere honden, als we die buiten tegenkomen. En als ik met mijn 3 honden ga wandelen, zullen andere honden altijd Kasper uitkiezen om achterna te gaan. Dus laat ik hem ook niet meer loslopen. Nu kwamen we gister weer een hond tegen, die loopt altijd los en komt altijd afgestormd en wil spelen, maar de mijne vinden hem echt niet leuk en veel te wild. Kasper ging altijd aan de loop, zolang als de lijn was. Nu gisteren begon hij te blaffen en ging achter die hond aan. Nog nooit gezien. Nadien was die hond wat gekalmeerd en toen stonden ze gewoon naast elkaar. Zelfvertrouwen in een spray!

Herma (09-12-2018) rating 5 Vannacht maakte Izzy mij wakker. Dat doet ze alleen als ze ziek is of bang. Haar buik was stil en de wind sloeg behoorlijk hard om het huis dus ik ging er vanuit dat ze bang was.
Ze komt dan tegen me aan zitten maar blijft zitten. Dat kan soms ff duren voordat ze weer gaat slapen.

Al snel 2 spraytjes Hond Bang voor Vuurwerk op m'n hand gedaan. Handen een keer over elkaar gewreven en Izzy vanaf de kop paar keer goed geaaid over haar lijf.

Ze nieste 2x, ging even lekker dr lijf wrijven over het bed, nestelde zich tussen ons in en ging slapen😳
Toeval of niet? Maar dat heeft ze nog nooit zo snel gedaan nadat ze mij wakker maakte....

Ik bedenk me nog wat...
Izzy stond elke avond vanaf half 8 te zeuren om de avondmaaltijd die ze om 22.00u krijgen.
Ik bedenk me dus nu dat ze dat gisteren niet gedaan heeft en vandaag ook niet..
Heb gisteren meteen de spray op haar gewreven toen ik hem heb uitgepakt net na het avondeten...

Marion (09-12-2018) rating 5 Wij hebben alleen maar buitenlandse dames [uitleg: honden uit Spanje/Griekenland/Turkije etc]. Zijn nu een kleine 2 weken dit middel aan het gebruiken en we merken heel duidelijk dat onze Shiva minder angstig is, veel vrijer en opener. Ze is duidelijk gelukkiger. Raakt wel bang, zoals voor het ratelen van de wielen van de kliko, maar is veel sneller weer hersteld. Super dus. Wij zijn er blij mee.

José (09-12-2018) rating 5 Wij hebben twee honden, hond A en hond B waarvan hond A wat bangig, zeker voor vuurwerk en onweer. Ze hebben alletwee een eigen plaats. Zelf zo gekozen. Nu lijkt een van de plaatsen favoriet. Maar hond A die de plaats altijd als eerste opeist, is bang dat hond B 'm inneemt. Hond B durft niet op die plaats te gaan liggen omdat ie bang is dat ie het dan met hond A aan de stok krijgt. En zo loopt dit al 3 jaar. Gisteravond, na 3 dagen Hond Bang voor Vuurwerk, lag opeens hond A op de plaats van hond B. Geen gedoe, alles in harmonie. Dit is nieuw gedrag. Wij keken onze ogen uit!

Desiree (09-12-2018) rating 5 Ik snap niet wat er gebeurt maar mijn hond reageert nu na een paar dagen veel minder heftig op de knallen in de buurt.

Anika (09-12-2018) rating 5 Mijn hond verstopte zich elk jaar met Oud en Nieuw in de kelder achter de wasmachine en bibberde over zijn hele lijf. Ik ben een paar dagen voor Oud en Nieuw met de spray begonnen en hij werd zichtbaar meer ontspannen, zelf met onverwachte ‘knallen’ midden op de dag.
Toen rond de jaarwisseling de vuurpijlen en knallen losbarstten, zocht hij een hoekje in de woonkamer op maar hij bibberde niet en bleef rustig. Ook met Nieuwjaarsdag was zijn gedrag rustiger. Waar hij voorgaande jaren meteen beschutting zocht voor de knallen in de struiken tijdens het uitlaten, bleef hij nu gewoon bij me lopen en was duidelijk meer ontspannen."

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over