Top
Hond Bang voor Vuurwerk
  • Hond Bang voor Vuurwerk
rating 5
(4.7 / 50 Reviews)
29,00

LEES VOORAL DE REVIEWS!!!   

90% van de dieren wordt aanzienlijk minder angstig of de angst verdwijnt (blijvend) helemaal

Alle bestellingen worden een paar keer per week bij de post aangeboden.


JOUW HOND/KAT/PAARD/KONIJN BANG? O.a. bang voor vuurwerk? 

Of voor onweer, harde geluiden, andere soortgenoten, nieuwe omgeving, de trailer, de dierenarts, onbekende mensen etc etc? 

Sinds vorig jaar NIEUW in Nederland: biologisch natuurlijk middel waarmee jouw hond in vertrouwen omgaat met angstaanjagende situaties (zoals vuurwerk).

Lees de indrukwekkende reviews over wat dit middel met jouw hond kan doen. 

"Keine Angst" breng je aan op je eigen handen. Je wrijft ze even over elkaar waardoor het middel verwarmt en vervolgens streel je je hond. Je hond wordt er snel rustig van. De angst stapelt zich niet op. Na een paar keer toedienen, zul je mogelijk al merken dat je hond rustiger reageert op het vuurwerk.

Wil je je hond helpen beter door de vuurwerkperiode te komen, dan kun je ‘m met dit middel ondersteunen.

"Keine Angst" is biologisch en met pure liefde voor honden samengesteld, is dus absoluut niet schadelijk voor mens/dier/milieu, werkt niet bedwelmend, werkt niet verlammend, is niet verslavend, is geur- en smaakloos. In dit middel is veel hondenliefde en aandacht gestoken.

Dit middel bevat water, een beetje biologische alcohol en hoge fijnstoffelijke energie. Tijdens het in de handen wrijven, vervliegt de alcohol. Ben je zelf bang voor vuurwerk, dan zul jij ook profijt ondervinden van dit product, louter omdat jij het op je handen aanbrengt voordat je je dier ermee aait.

Het product is na openen 2 jaar houdbaar.

Delen van dit bericht met andere hondenliefhebbers wordt enorm gewaardeerd. Hoe meer honden we met dit onschuldige maar effectieve middel kunnen bereiken, hoe beter.

******

FAQ:

* Vraag: Op welke receptor in de hersenen werk het, op de neurotransmitter zoals bijvoorbeeld GABA of op de pijnreceptoren? Zeg maar ‘de communicatie naar de zenuwcellen’. Zo bleek het (verschrikkelijke) middel Vetranquil niet te werken op de receptoren van rust en angst maar alleen lichamelijke verlamming te veroorzaken waardoor de angst juist meer toe nam. Ik wil graag weten waarop dit middel zijn invloed heeft wat veroorzaakt dat de hond rustig wordt?
- Antwoord: Dit middel werkt op een ander niveau, niet op de receptoren in de hersenen omdat het geen fysiek manipulatiemiddel is. Het werkt op het energiesysteem van de hond.

Elk leven wezen, mens/dier/plant/ heeft meerdere energielichamen die we onder de noemer aura kennen.

Dit middel werkt op de frequentie en trilling van het emotionele, mentale en fysieke energielichaam (dus niet op het tastbare lichaam waar de hersenen deel vanuit maken). Denk maar aan de trilling van een edelsteen of een stemvork.
Door de trilling die door angst uit ‘de toon is geraakt’ weer in het juiste frequentiebereik te brengen (oftewel, het muziekinstrument te stemmen) klinkt het weer zuiver en helder. Dit voorbeeld geeft weer hoe de energie in de energielichamen weer op de juiste frequentie stroomt door de verkramping (lees stagnatie) van energie weer in de juiste beweging te brengen dmv trilling.

* Vraag: Wat zijn de exacte ingrediënten van Hond Bang voor Vuurwerk?
- Antwoord: De essence bestaat uit zuiver water en een biologische alcoholverbinding die als drager dient voor de energetisch werkzame stoffen. Energetisch werkzame stoffen zijn geen fysieke onderdelen die in de vloeistof terug te zien zijn, het is net als een draadloos netwerk. Je ziet het niet, je kunt het wel voelen en het zorgt ervoor dat er iets in beweging gezet wordt waardoor je computer of telefoon verbonden is met een ‘veld’ van trilling.

Werkzame energieën in Hond Bang voor Vuurwerk zijn:
Blauwe straal van de Elohim
Blauwe Scheppingsstraal
Roze Scheppingsstraal
Violette Scheppingsstraal
El Morya
Lao Tse
Djwal Khul
Lady Portio
Calcium

* Vraag: Er zit alcohol in dit middel. Dat is toch slecht voor honden?
- Antwoord: Het percentage alcohol is minimaal. Het heeft alleen als functie het zuivere water wat in de spray zit houdbaar te maken. Het gaat dus om het minimale gehalte aan 100% biologische alcohol als conserveringsmiddel. Het is niet gebruikt als oplosmiddel want dan zou het gehalte aanzienlijk hoger zijn.

Omdat er ook andere conserveringsmiddelen voor water bestaan die zwaar toxisch en chemisch zijn, is deze biologische alcohol het zuiverste en zachtste conserveringsmiddel voor ons systeem, ook voor de dieren.

* Vraag: Zijn er bijwerkingen bekend?
- Antwoord:
a. Je hond kan direct na toediening een paar keer niezen en even gaan rollen, net zoals ie doet als door versgemaaid gras.
b. Je hond kan in het begin wat mat en moe ogen. Dat komt dan als de energie in het lijf begint te veranderen. Dat komt meestal alleen de eerste dagen voor.
c. In een heel enkel geval kan in het begin wat verergering van de klacht optreden.

Bij een bijwerking b of c kun je een paar dagen stoppen en daarna doorgaan met eerst een halve dosering. Als je de essence hebt aangeboden om op te likken, zou je deze nu door het water in de bak kunnen doen. Heb je de essence over de vacht gestreeld, dan zou je het middel nu zo ver mogelijk bij de het hoofd vandaan kunnen aanbrengen.

* Vraag: Mag dit product met elk ander middel worden gebruikt?
- Antwoord: Ja.

* Vraag: Kan elk hondenras dit middel innemen?

- Antwoord: In principe wel. Sommige rassen, zoals de kooiker bijvoorbeeld, zijn te gevoelig voor de natuurlijke bestanddelen. Bij deze rassen wordt geadviseerd het middel uitsluitend uitwendig te gebruiken.

* Vraag: Wat als mijn hond overgevoelig reageert op het middel?
- Antwoord: pas de behandeling dan alleen uitwendig toe. Behandel de hond 1 keer per dag en bij verschijnselen van angst telkens als je de angst waarneemt.

* Vraag: Wat als mijn hond helemaal niet reageert op het middel?
- Antwoord: als je jouw hond aait met het middel, dan stop je het met aaien maar laat je hem/haar het middel oplikken.

Zou je jouw hond het middel laten oplikken, dan wijzig je de behandeling naar het aaien van het dier. Zie je nog steeds niets gebeuren, dan pas je beide behandelingen tegelijkertijd toe.
 
Bij dagelijks gebruik is de 30 ml-verpakking goed voor 2-3 maanden.


Dit flesje wordt als pakje verzonden. Het pas helaas niet door de brievenbus.

NIEUW:
Persoonlijk angstconsult voor jou en je hond op De Zomerhof in BathmenReviews (50)
rating 5 (4.7 / 50 Reviews)

Ethel Freriks (19-01-2020) rating 5 Via onze coach/trainster voor onze dobermann Luna ben ik bij de Zomerhof terecht gekomen. Dit was in november net voor het grote knallen en vuurwerk. Met het middel "Hond Bang voor Vuurwerk" hebben we een heel goed resultaat bereikt in deze periode. Toch blijft haar angst voor het " onbekende ". Vandaar mijn hulpvraag om weer een stapje verder met haar te komen. Dank je wel.

Marscha (10-01-2020) rating 5 Ik heb afgelopen jaar bang voor voorwerk spray gebruikt voor onze Jack Russel Kiki. Zij wordt in April 9 jaar. Normaal met de jaarwisseling plaste en poepte ze twee dagen niet en lag onder de bank zo ver mogelijk weg. Afgelopen jaarwisseling ben ik de laatste week van november begonnen met de spray 3x per dag. Kiki reageerde amper. Ze heeft met de jaarwisseling gewoon de rondes meegelopen. Zelfs om 22:30 uur. En haar behoeftes gedaan. Om 22:30 uur wilde ze wel weer snel naar huis en dat snap ik. De avond heeft ze relax samen met onze border op de bank bij ons gelegen. En gewoon niet gereageerd op vuurwerk om 00:00 uur. Dus....voor ons weer de druppels met de jaarwisseling! Het is ons zo bevallen dat we nu verder gaan met de Zomerhof voor andere probleempjes met onze Kiek. Ik heb er vertrouwen in!!!

Marijke (06-01-2020) rating 1 Na alle positieve reviews, heb ik dit middel gebruikt voor mijn Tervurense Herder. Met name voor de vuurwerk periode was voor mij heel belangrijk. Mijn hond raakt volledig in paniek en al heel veel geprobeerd, maar helaas. Dus met goede moed begonnen met de spray, ruiken aan mijn handen wil hij niet en draait zijn hoofd weg. Masseren mag wel, maar wil verder niet met het middel in aanraking komen, op zijn slaapplekje wat middel gebruikt, gaat hij niet meer liggen. Toch het hele flesje opgebruikt, want soms heeft het tijd nodig.
Kortom het heeft voor mijn hond helaas geen verandering opgeleverd. Misschien zal het niet voor ieder ras werken.


Marjo van der Poel (04-01-2020) rating 1 Na veel positieve ervaringen te hebben gelezen, besteld voor Dex. Al begin December gestart, er werd hier al volop vuurwerk afgestoken. Ik heb alle mogelijke manieren van toepassing geprobeerd. In eerste instantie leek het te werken, Dex relaxte iets en ging makkelijker naar buiten. Naar mate eind December naderde en oud en nieuw zelf merkte ik helemaal niets meer van de werking. Een zeer angstige hond die nog altijd op zijn hoede is.

Janny (29-12-2019) rating 5 Mijn hond Djem is een boomer van 3 kilo, van vuurwerk raakt ze enorm gestresst, tong uit haar bek en hijgen. Vorig jaar zelfs medicijnen van de dierenarts. Een tip van een klant via Facebook bracht me bij Keine Angst. Vandaag voor het eerst gebruikt. Normaal gesproken bij een knal ver weg dan heeft ze al de staart tussen de benen en rent ze terug naar huis. Maar warempel, haar staart bleef overeind, ze keek me aan en ik sprak met bemoedigende woorden en ze liep mee!! Haar behoeftes gedaan en gewoon het grote rondje afgemaakt! Heel trots op haar! Ik hoop dat dit aanhoudt! Ik ben heel benieuwd!

Mieke Lueb (25-12-2019) rating 2 Ik lees hier allemaal heel positieve dingen. Helaas geeft het bij mijn hond weinig tot geen effect. Ik heb haar ermee geaaid, in haar drinken geprobeerd en ook over haar eten gespraid. Een paar dagen gestopt en weer opnieuw begonnen. Thuis lijkt ze wel wat rustiger, maar buiten is het nog steeds een drama. Ik ben er toch al een paar weken mee bezig. Mijn hondje is een Engelse Stafford.

Wat verdrietig voor jullie Mieke, dat het middel bij jullie Stafford net niet werkt!
Dat ze binnen wat rustiger lijkt, is natuurlijk al wel fijn. Neem je het middel ook mee op de wandeling? Zodat je haar telkens kunt behandelen als ze schrikt? We zullen je even rechtstreeks mailen met een voorstel voor een andere aanpak uit ons angstprotocol.

An en Fiefke (25-11-2019) rating 5 Hallo, even een kleine update.

Ik gebruik nu 2 weken, 2x daags de spray voor mijn Shi Tzu Fiefke. Zo bang voor onweer, maar vooral vuurwerk. Bij knallen als zij binnen of buiten is, meteen in de stress modus. Niet voor rede vatbaar, rug en hoofd een lijn, staart tussen de poten en oren plat. Is dan niet meer te corrigeren. Maar zaterdagavond was het anders. Inderdaad, na de knal onmiddellijk in die bekende stress modus. Maar ik ben tegen haar gaan praten, terughalen, tegen mij aan gedrukt, en zij liet dat toe! Wat een openbaring voor mij en ik hoop zo, ook voor haar. Ze liep wel wat trekkend aan de lijn, maar ik zag zowaar haar staartje omhoog staan. In de straat aangekomen zag ik haar lichaamstaal veranderen. Bij de voordeur haar aangehaald en beloond met een koekje. Zo trots op haar. Binnen kijkt ze wel op dij een knal, maar reageerd niet. Ben benieuwd als de knallen dichterbij komen hoe ze dan reageerd. We zijn er nog lang niet, maar we gaan zekere door. Gebruik de spray in de ochtend en s'avonds voor ik haar uit laat.

Lieve groetjes van An en Fiefke 🐾🐾

Nelleke (18-11-2019) rating 5 Onze kleine man Bram is nu twee jaar. Toen hij nog heel klein was heeft hij een operatie gehad en veel vervolgbehandelingen omdat er iets niet goed zat met zijn slagaders. Door die vele bezoeken aan de dierenarts en het telkens maar optillen (Bram is een tekkel), is hij bang geworden voor handen, niet alleen voor de handen van de dierenarts, ook voor MIJN handen. Kun je je voorstellen hoe naar dat voelt? Ik hoefde nog niet bij hem in de buurt te komen of hij ging er vandoor. Maar sinds ik dit middel gebruik, lijkt zijn angst af te nemen. Ik kon hem vanmorgen zowaar optillen, iets wat ik zelden heb gekund. Ik ben hier enorm blij mee! Zo blij, dat iedereen dit mag weten. Vandaar deze review!

Yvonne (18-11-2019) rating 5 Van de week binnen gekregen en onze neuroot is een stuk rustiger ze reageerde ook op geluiden van de reclames ze zit heerlijk bij ons ipv achter de bank of onder in de kast!!!!
Heel bijzonder!!

Kim (14-11-2019) rating 5 Ik gebruik het nu ongeveer anderhalf week denk ik.
Ik doe het in het eten en op mijn handen over hun vachtje.
Vandaag is het overduidelijk dat ze rustig, minder angstig zijn. Ze zitten naast ons, geven zelfs zoentjes.
Enorme vooruitgang, ze waren erg bang voor mensen en geluid. Ik ben jullie erg dankbaar, samen met bachdruppels, en wat oefeningen met veertjes en snoepjes.

Roswitha (12-11-2019) rating 5 De angst is in elk geval stukken minder maar onze Evy is dan ook erg bang, onzeker en argwanend tegenover mensen.
Onze Evy komt uit Roemenië
Evy vindt het ook prima als ik haar ermee masseer

Monique (12-11-2019) rating 5 We zijn nu een paar dagen verder en wil ik je even een update over Cody geven.
Vrijdag ben ik weer begonnen met toedienen. Ik heb je advies opgevolgd en hem verteld wat ik ga doen en hem aan het flesje laten snuffelen. Dat doe ik telkens als ik hem ga insmeren en telkens snuffelt hij eraan. De eerste 2 dagen heeft hij ook nog heel veel geplast. Nu is dat inmiddels weer wat 'normaler' geworden.
Hij trilt wel meer en vaker, met name na toediening, maar ik heb ervoor gekozen door te gaan. Ik denk te zien dat hij s avonds in het donker minder last heeft van angst. Hij loopt veel makkelijker mee. Er lijkt ook wat bezorgdheid, zoals ik het omschrijf, te zijn verdwenen.
Nog geen ontmoeting gehad met de honden waar hij tegen tekeer gaat. Uit angst volgens mij. Dat wil ik ook graag nog even ontwijken totdat hij wat meer gewend is aan de spray.
Dus, al met al vind ik de ontwikkelingen positief.
Mijn vriendin is na jullie en mijn verhaal en de reviews zeer geinteresseerd en heeft de spray ook besteld voor haar honden.
En zo maar hopen dat zo veel mogelijk honden baat mogen hebben bij dit middel.
Dank je wel voor je steun en begeleiding naar ons.

Aphroditi (06-11-2019) rating 5 Ik gebruik het nu 1 1/2 week , en merk dat Clover het fijn vind. Als ik het flesje pak en hem roep komt hij kwispelend naar mij toe. Buigt zijn kop , net of hij wil zeggen...heyy dat helpt tegen de angst voor vuurwerk. Ik merkte al na een paar dagen dat hij het graag heeft. Hij is echt heel bang voor vuurwerk en harde geluiden. Tot nu toe gaat het goed. Ik weet niet hoe het het gaat als er het harde vuurwerk wordt afgestoken. Zoals cobra's etc

Shewa (06-11-2019) rating 5 Wij hebben sinds drie maanden onze Lady in huis. Lady vertoonde nog al wat ‘ongewenst gedrag' puur vanuit angst en onzekerheid.
Wij hebben meerdere gedragstherapeuten ingeschakeld, van alles aangeschaft niets leek te helpen.
Ik zat met mijn handen in het haar en wist me geen raad meer. Het heeft ons heel veel geld gekost.
De gedragstherapeuten kwamen al snel met gedragsmedicatie. (overigens goed bedoeld) het hielp niet.
Ik wilde onze hond niet gaan vol stoppen met nog meer gif dan dat ze al had toegediend gekregen. Via een bericht op fb Kwam ik in contact met Mieke. Zij was mijn laatste hoop!!
Wat een ontzettende warme en betrokken vrouw!! Mieke voelde zo met mij mee!!Omdat ik net voor t weekend belde, en zij voelde dat er haast nodig was, heeft zij nog snel een middel op de post gegooid zodat ik hier zaterdag al mee kon beginnen!! "Hond Bang voor Vuurwerk"
Na het weekend had zij de bach analyse klaar en meteen de volgende dag had ik dit in huis. Ik ben nu precies een week bezig. MIEKE ONTZETTEND BEDANKT!! Er is al zo een groot verschil!! Lady is een stuk rustiger en relaxter. Ze reageert niet meer zo heftig op alles. We zijn er nog niet helemaal, maar ik heb er NU alle vertrouwen in dat het goed komt!!

Linda Langenberg (04-11-2019) rating 5 Ik heb net de proef op de som genomen: de jagers lopen nu in het veld grenzend aan onze tuin met honden en zijn flink aan het schieten! Ik heb vlak voor ze gingen schieten flink wat op mijn handen gesprayd en Moppentrommel opgepakt en geaaid. Bij de eerste knallen schoot ze als gewoonlijk onder de bank maar na een paar minuten kwam ze uit zich zelf naar mij toe en nu ligt ze zonder te trillen op de stoel naast mij. Nog wel met angstige oogjes maar anders zou ze nu nog onder de bank hebben liggen trillen.

Ellen (02-11-2019) rating 5 Ik heb het flesje zonet binnengekregen
Mijn Berner is al heel erg lang vreselijk bang en ik weet niet waarvoor. Al verschillende dingen gedaan: m’n huis gereinigd met salie, terradruppels gebruikt in haar mond en op haar vacht maar hielp nog niet zoals ik zou willen. Vandaag heeft ze alweer heel de dag liggen hijgen, rechtop in de bench gaan zitten of in de gang gaan zitten hijgen.
Zonet meteen wat spray op haar vacht gedaan en op m’n handen en dit goed ingewreven.
Ze is daarna meteen heel ontspannen en zonder hijgen in slaap gevallen. Ik weet niet wat me overkomt.
In ieder geval alvast bedankt!

Ingrid (02-11-2019) rating 5 Een fantastisch middel en ik had dit echt niet verwacht. Mijn hondje Zorro van 15 jaar is altijd bang geweest voor andere honden buiten. Hij liep er altijd met een grote boog omheen. Ook als zijn "zusje" Loulou wel naar dat hondje wilde bleef hij altijd op een afstandje toe kijken maar kennis maken met die vreemde hond wilde hij niet. Ik heb voor we de hondjes uitlieten 1 pompje op mijn handen gedaan en dat over zijn rug gesmeerd en tot mijn verbazing liep hij kwispelend op de eerste beste hond die we tegen kwamen af. Nu nog testen met oud en nieuw of zijn gedrag en van zijn zusje ook anders is want beiden vinden ze het geknal erg vervelend en heb ik al menig middel geprobeerd om ze wat rustiger te krijgen, maar mijn verwachting is zeer hoog van dit wonderbaarlijke middel.

Yvonne (01-11-2019) rating 5 Heb het besteld voor Nora. Ze heeft net eerste spray gehad over haar eten en we konden zowaar rustig langs het Cruyff court lopen waar balletjes getrapt werden, normaal gaan de hakken in de stoep.

Sinds drie dagen doe ik 2x daags 2x spray over haar eten, vanmiddag 2 flinke knallen, het herstel was snel, normaal was het totaal blokkeren of giga trekken om naar huis te gaan. Ik hoop dat het zo goed blijft gaan dan ben ik helemaal happy. Al verschillende middelen gebruikt en dit lijkt eindelijk iets te doen

Nellie (01-11-2019) rating 5 Hallo na twee maal gebruikt te hebben, zag ik al een groot verschil, bij onze border collie's.
Het gehijg was minder, geen vlucht gedrag meer.
Vind het jammer, dat ik dit middel nooit eerder heb gebruikt voor onze honden.
Heb eigenlijk alle middelen gebruikt, en zag nu al op tegen oud en nieuw.
Maar de volgende bestelling gaat er aan komen.
Ook voor me dochter die angstige hond heeft.
En pakje was zeer netjes verzorgd.

Karin (29-10-2019) rating 5 Ik heb het vorig jaar ook gebruikt. Voorgaande jaren kreeg ik mijn ene hond (Basha) niet naar buiten, hooguit 1 x per dag. Het middel heeft de angst niet helemaal weggenomen, maar ik kon haar wel normaal uitlaten. En als zij schrok, herstelde ze vrij snel. Dus ik ga het zeker weer gebruiken. Ze zijn hier nu al behoorlijk elke avond vuurwerk aan het afsteken dus ik ga het nu meteen nog even bestellen.

Christel (27-10-2019) rating 5 Onze Joey wordt 2 januari 12 jaar. Tot vorig jaar was onze jaarwisseling een hel voor de hond. Ik heb het middel vorig jaar gebruikt op 30 en 31 december en hij was super rustig. Hij ging wel niet naar buiten maar we hadden een vrij relaxte jaarwisseling voor de hond en voor onszelf. Voor dit jaar heb ik al een flesje klaarstaan. Wel heel jammer dat we dit niet 10 jaar eerder hadden geweten. Toppie
Werkt perfect, hij hoeft er niks voor in te nemen lekker inmasseren en fijn een rustige hond

Mieke Zomer (25-10-2019) rating 5 Onze hond Mees was deze zomer bang voor het geluid dat de vliegenlamp maakte. Hij dook dan onder het bureau en zocht dekking. Na pakweg 10 keer behandelen met Hond Bang voor Vuurwerk, sliep hij door het geluid heen. Zijn angst is weggebleven.
Ons ezeltje Julia is panisch voor het werkschort van onze hoefbekapper. Afgelopen keer liet ze, na gebruik van Hond Bang voor Vuurwerk, geen spoortje angst zien.
Ons ezeltje Elif is al veertien jaar kopschuw. Een paar maanden terug behandelden we haar een paar keer met Hond Bang voor Vuurwerk en haar angst is weg.
Mens Nathalie heeft hoogtevrees. Afgelopen vakantie hadden we Hond Bang voor Vuurwerk voor haar mee omdat we de Caminito del Rey gingen lopen in Spanje, een wandeling waarbij je over vlonders loopt die hoog aan de berg zijn bevestigd. Nathalie heeft zich geen moment bang gevoeld maar heeft alleen maar genoten van de wandeling. Zo heeft ze dankzij de Hond Bang voor Vuurwerk ook zo genoten van de zipline waarbij je in een abseiltuigje aan een kabel over een afgrond raast. Deze hoogteactiviteiten waren anders bijna niet mogelijk geweest.

Andrea (14-10-2019) rating 5 Het lijkt echt iets te doen!!!
Heb de spray een aantal keren door het drinkwater gedaan. Zojuist voor het uitlaten nog en dronk hij ervan.
Tijdens het uitlaten heel toevallig flink vuurwerk in een nabij gelegen dorp met knal, na knal, na knal.
Waar hij dan eerst stijf op het pad ging liggen en niet meer wilde lopen, bleef hij nu aarzelend staan en liep vervolgens toch door.
Hij had wel haast om bij de auto te komen, maar ik kon hem nog gewoon terugroepen en dan kwam hij ook terug.
Normaal zou hij dan aansluitend bibberend en hijgend in de kamer liggen… nu ligt hij relaxed te slapen!
Tot nu toe super blij met dit resultaat.

Is het iets wat ik gedurende lange tijd kan blijven gebruiken? Of is dat niet verstandig?

Antwoord: Je kunt dit onbeperkt blijven gebruiken maar waarschijnlijk zul je merken dat je het steeds minder vaak nodig gaat hebben. Omdat je hond leert dat je niet bang hoeft te zijn voor de situaties die hem/haar anders angst aanjaagden. Het middel werkt noch verslavend noch verdovend. Het neemt de angstgevoelens weg en is 100% veilig voor mens en dier.

Simone Ruijters (09-01-2019) rating 5 Ik wil hier nog even op reageren, hoe het is gegaan met de vuurwerkangst bij onze hond.
Het middel heeft ontzettend goed geholpen afgelopen oudejaarsavond. Nog nooit was onze hond zo relaxt. Ik heb het oudejaar vele malen ( om de 2 uur) over haar heen gebruikt. Ik ben echt niet zuinig geweest met de spray. Iedere keer als ik merkte dat ze weer reageerde op het vuurwerk gewoon weer gebruikt. Daarnaast hebben wij zelf rust in huis gecreëerd. Geen bezoek... gewoon lekker op de bank voor de tv gezeten... deze combinatie is denk ik het meest ideale voor een optimaal resultaat.. want bezoek kan ook heel druk zijn.
Geen paniek
Geen hijgen
Geen trillen
Geen kwijlen
En als onze hond zich goed voelt dan weet ik zeker dat dit de beste keuze was... en voelen wij ons ook goed. 👍

Karin (03-01-2019) rating 5 Wij hebben twee nogal grote sterke honden.
Tijdens het vuurwerkseizoen heb ik vooral met Zulu (het mannetje en de sterkste) veel moeite om te wandelen. Bij elke knal wil hij naar huis en loopt hij angstig met de staart tussen de poten. Ik kan hem dan bijna niet bijhouden of bij mij houden.
Ook op oudejaarsdag kregen wij hem niet meer het huis uit. We moesten dan echt heel vroeg in de ochtend (04.00 uur) uitgaan en 's avonds zo rond etenstijd nog ff snel naar buiten... echt niet leuk voor de man.
Dit jaar hebben wij de spray gebruikt. Niet eens in aanloop naar het vuurwerk, want waar wij nu wonen wordt er alleen maar vuurwerk afgestoken op de dag zelf (hulde voor onze buurtbewoners).
Na het gebruik van de spray is het een andere hond!
Daar waar hij andere jaren angstig in de verte stond te blaffen, blaft hij nu om ons attent te maken op de knallen...en na goedkeuring van ons, stopt hij zelfs met blaffen!!!
Tijdens de jaarwisseling hebben beide honden gewoon rustig naast ons liggen SLAPEN....af en toe een grom maar totaal niet angstig...zo fijn.
Ik raad het iedereen aan om deze spray eens uit te proberen.

Carla Westerveld (03-01-2019) rating 5 Ik heb het voor mijn hond gisteren gebruikt en hij was een stuk rustiger en sliep met de grote harde knallen gewoon naast mij op de bank. Andere jaren werden we gek van het geblaf bij elke knal. Nu als hij een keer reageerde en ik zei dat hij maar bij mij moest komen liggen kwam hij ook en het was klaar met blaffen terwijl hij normaal uren door kon gaan. Volgend jaar ga ik er iets eerder mee beginnen. Echt goed spul. Ik heb er ook anderen al op gewezen voor hun hond. Bedankt.

[aanvulling GoedVoorMensEnDier: Carla had het middel pas 31 december eind van de ochtend in huis. Sommige honden reageren er dus onmiddellijk op]

Velvet Jewel van Werde (03-01-2019) rating 5 Dankjewel, we zijn heel blij met 'Hond Bang voor Vuurwerk'.
Op dit moment is het erg heftig met vuurwerk buiten, vooral harde knallen en ook Jewel ligt net als onze andere 2 witjes heel relaxt te doezelen. Wat heerlijk om te zien. Fijne jaarwisseling 😁

Jannie Spin (03-01-2019) rating 5 Veel geknal in de straat en Shiva ligt rustig bij ons. Wat een verschil met vorig jaar. Toen lag ze in een hoekje te trillen en te hijgen en kwijlen. Naar buiten is nog een dingetje. Wanneer ze een knal hoort, wil ze naar huis. Dus dan maar naar buiten wanneer het rustig is.

Danielle (02-01-2019) rating 5 Zoals je weet heb ik nooit getwijfeld aan engelen maar dit doet echt wonderen voor mijn Prince.
Het is niet zo dat ik nu vuurwerk moet bestellen voor Prince 😂 maar hij is uitzonderlijk rustig.
Normaal zat Prince al een paar dagen hijgend onder het badkamerkastje maar nu ligt hij lekker bij me.
Ook buiten is het een groot succes! Voorheen als hij een knalletje hoorde dan ging meteen de staart tussen de benen en trok hij als een hijgend paard naar huis. Nu met de spray staat hij even stil en herpakt zich meteen. Ongelooflijk!!!!! Wij zijn superblij met het resultaat.
We liggen nu wel al in bed tv te kijken want daar is Prince het liefst als hij bang is. Dan kan hij zich lekker onder de deken verstoppen en heeft hij nergens last van.
Wij zijn jullie super dankbaar!!

Loes (02-01-2019) rating 5 Joost, mijn Shiztzu, moest niezen toen ik hem liet ruiken aan mijn handen en draaide zijn kop weg vreemd genoeg.
Er was de dagen voor oudjaar wel goed met hem te lopen, en ook in huis had ik geen superonrustige hond.
In combinatie met zijn slechtere gehoor was oud en nieuw dit jaar eigenlijk geen probleem.

Wendy Overwater (31-12-2018) rating 5 Hierbij even een update. Ik sta versteld. Het werkt echt onwijs goed! Ik bedenk me dat een korte toelichting misschien goed is. Bij deze: eerst wilde ik het product via mijn handen overbrengen op mijn konijnen, maar later heb ik iedere dag een spraytje in het drinkwater gedaan. Wat ik merk is dat ze relaxed zijn maar niet suf. Zich minder snel bedreigd voelen als er bijvoorbeeld een ekster schreeuwerig overvliegt of een kat in de tuin komt die niet van ons is. Het konijn dat zich niet zo graag laat aaien, blijft nu steviger op haar poten staan als ik dit wel voorzichtig probeer te doen met de achterkant van mijn hand. Ik laat haar te allen tijde de ruimte om weg te gaan. Ze blijft langer bij me. En ze is liever naar de ram toe. Die de helft ouder is dus dat vind ik heel fijn om te zien. Omdat een konijn een prooidier is, wil ik na 31/12 stoppen met het geven van Keine angst. Kijken wat er dan gebeurt. Vind het wel belangrijk dat ze zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke gedrag en instinct blijven als er prooidieren in de buurt zijn. Normaal zouden ze de kat namelijk weg willen jagen of afstand van nemen en voor de ekster willen schuilen. Ik gebruik het nu circa 2 weken en het werkt dus heel erg goed. Sta echt van te kijken.


Joke d'Anjou (31-12-2018) rating 5 Ons hondje Jaydi is vreselijk bang voor vuurwerk en onverwachte harde geluiden. De maand december is dan ook elk jaar een ramp voor haar en als ze pech heeft begint het knallen al eerder. Bij de eerste knallen verstopt ze zich achter de kast en is daar moeilijk weer vandaan te krijgen. Wanneer het knallen toeneemt gaat ze hijgen en trillen over haar hele lijf, laat zich niet meer troosten en gaat wanhopig door het hele huis heen op zoek naar een veilig plekje. Omdat ze die niet vindt heeft ze de laatste dagen van het jaar geen rust meer. Uitlaten is een ramp, bij de eerste klap kruipt ze op haar buik zo snel mogelijk weer naar huis, zonder nog iets te doen.
Dit jaar ben ik begonnen met de vuurwerkdruppels. Jaydi heeft in het verleden een nare ervaring gehad met vlooiendruppels en maakt altijd dat ze weg komt als ik een flesje of pipetje o.i.d. in mijn handen neem. Tot mijn verbazing kwam ze nu naar me toe toen ik de druppels in mijn handen deed en liet zich aaien.
Direct de eerste dag al liepen we buiten en werd er op korte afstand vuurwerk afgestoken. Ze verblikte of verbloosde niet! Bleef rustig, met haar staartje hoog, doorlopen en deed haar ding. Ik wist echt niet wat ik meemaakte.
Ook binnen reageerde ze niet op de klappen, lag rustig te slapen.
Sinds afgelopen vrijdag het vuurwerk officieel verkocht mocht worden wordt er veel meer geknald. Ze laat nu wel zien dat ze het niet leuk vindt, maar blijft bij me liggen, trilt en hijgt nog steeds niet en laat zich troosten bij een hele harde klap. Als er één vlak onder het raam ontploft kruipt ze wel even weg achter de kast, maar is snel weer bij me terug. Ze blijft niet in haar angst hangen.
Ik ben ongelooflijk blij voor haar en voor onszelf, want het is heel naar om je dier zo bang te zien en niet te weten wat je voor haar kunt doen.
Overigens zijn mijn andere twee honden er als de kippen bij als ik met de druppels aankom. Zij hebben geen vuurwerkangst, maar ze verdringen zich om bij mijn handen te komen en te worden geaaid. Het worden dus steeds uitgebreide knuffelsessies..

Marjon Jasker, Dierentolk (30-12-2018) rating 5 Onze Sara is elk jaar zó bang voor het knallen. Hier beginnen ze al zeer vroeg, soms al eind november, met vuurwerk af te steken. Vreselijke tijd, elk jaar weer. Sara zit dan vaak in de donker badkamer, probeerde in de kleinste hoekjes te kruipen, 2 dagen voor oudjaarsdag kregen we haar al niet meer mee naar buiten, de dag ervoor nog wel op de tuin maar met oudjaarsdag zelfs dat niet meer. En zo braaf als dat ze is houdt ze haar behoefte gewoon op.
Sinds we de spray gebruiken loopt ze fier, staart en hoofd omhoog, de wandelingen mee. Is er vuurwerk dan zal zij deze wel eens eventjes gaan verjagen. We zeggen dan tegen Sara: "en meisje, heb je de demonen verjaagd?" Dan kijkt ze ons trots aan en gaat relaxt door met haar bezigheid of gaat ze een dutje doen. Sara blaft wel meer nu, maar totaal geen angstige blaf. Eerder een blaf omdat dit haar helpt om de spanning te laten wegvloeien. Het blaffen is ook nooit lang en Sara voelt zich er goed bij. Wij hebben al zoveel geprobeerd, maar niks hielp zo goed als deze spray.
Een aanrader dus, absoluut. Wij zijn er in ieder geval super blij mee.

Fenneken (23-12-2018) rating 5 Roos reageert minder heftig op de knallen. Ze blaft soms nog wel 1 of 2 keer, maar blijft niet gespannen staan. Ze komt daarna bij mij zitten.

Sabine Bakker (17-12-2018) rating 5 Beau begon dit jaar al heel vroeg met angst voor knallen (zoals je weet Mieke zijn ze aan het bouwen hier in de buurt). Het lijkt elk jaar heftiger te worden met haar. Zodra zij dit gedrag vertoont wrijf ik dit middel op haar en wat mij opvalt...... Zij herstelt heel snel van haar angst!! Super! Ben erg benieuwd hoe dat gaat rond de jaarwisseling!

Gisteren weer zo’n prachtig voorbeeld…. Ik had een vriendin uit Schiedam op bezoek en door een paar knallen schrok Beau en begon te klappertanden, trillen en zocht haar toevlucht onder de tafel tussen onze benen. Ik vertelde mijn vriendin over de spray en wreef het op Beau. Die maakte een bocht onder de tafel richting haar mand en binnen 10 seconden lag ze ‘rustig’ in haar mand! Mijn vriendin wist niet wat zij zag!! Wij overigens ook nog steeds niet…. Fantastisch!

Oudejaarsnacht was nog wel even heftig voor haar, maar veeeeel beter dan eerst. De wandelingen waren nog wel een drama. Op het moment dat zij wilde gaan zitten plassen en er kwam weer een knal, sprong zij op en rende weer naar huis. Vanochtend heeft zij voor het eerst sinds de 30ste weer alles gedaan.

Kortom, volgend jaar hetzelfde recept graag!

Nadja (17-12-2018) rating 3 Ik gebruik het middel nu anderhalve week en voordat we gaan wandelen strijk ik Tukker met het lichtwesenenergie in en ik zeg hem dat hij beschermd is tegen harde geluiden en vuurwerk. Maar als er in de verte geknald wordt, is hij nog steeds bang, komt hij met zn staart tussen zijn benen naar me toe en wil vaak beslist niet meer verder lopen, hij zoekt wel mijn bescherming op en rent niet weg, maar hij wil dan wel naar huis of naar de auto toe. Ik hoop dat het nog beter gaat. Vorig jaar wilde hij helemaal niet wandelen als hij even te voren geknal hoorde. Ik zal het ook eens in zn eten doen, wellicht dat het dan nog meer doorwerkt.

***********

Dankjewel voor je review. Wij waarderen deze enorm.
Onze complimenten voor het feit dat je Tukker uitlegt waaróm jij hem streelt met de Lichtwesen-energie. Dat doe je echt heel erg goed. Je schrijft dat hij vorig jaar helemaal niet wilde wandelen en dat hij dat nu dus wel doet. Dat alleen al is natuurlijk een enorme winst. Wij zouden adviseren het flesje mee te nemen op de wandeling zodat je onmiddellijk na een knal Tukker meteen weer kunt afstrijken met het middel. Zo krijgt hij snel weer een dosis goede energie die hem in balans brengt. En zo resoneert de schrik steeds minder heftig en minder lang in zijn systeem. En verder is jouw suggestie om het ook dagelijks door zijn eten of drinken te doen, ook een aanrader. Het hoeft allemaal niet veel te zijn, al is het maar íets dat hij telkens binnenkrijgt in zijn systeem of in zijn aura. Houd je ons op de hoogte van Tukkers vorderingen?

Fanny (16-12-2018) rating 5 Onze Shanti was bang voor grote honden, lawaai, vuurwerk.
Heb nu 2 weken hem het middel gegeven en .......
Eerst werd hij nog banger, ben gewoon doorgegaan en het wordt steeds minder.
Ben daar erg blij mee. Er is een laagje van hem afgevallen, mooi om te zien.
In het bos loopt hij naar andere honden toe en hij kwispelt.
Hoop dat hij straks ook rustig is tijdens het vuurwerk.
Hartelijk dank, voor het mooie lichtwezen middel.

Annie (15-12-2018) rating 5 Ik heb het 2 dagen geleden ontvangen en direct toegepast. Over de vacht van beide honden gesmeerd, zoals beschreven. Ik kan het haast niet geloven, mijn Griekse dame kreeg ik alleen nog in de ochtend naar buiten en ze gaat nu "gewoon" 2 tot 3 keer mee, nog wel angstig, maar met veel minder stress.
Echt kippenvel. Al weken ben ik aan het modderen met haar en al een paar jaar dus. Ik heb mezelf wel even geknepen toen ze gisterenmiddag mee wilde.
Ik had het ook gekocht met het idee in mijn hoofd: baat het niet, dan schaadt het (ook) niet. Ik had al zoveel geprobeerd. Ik was een beetje ten einde raad (en door mijn geld heen ;) ). Ik zit nog steeds heel verbaasd naar mijn hond te kijken en in mijn armen te knijpen. Met donker wilde ze al niet meer naar buiten en nu ligt zij mij aan te kijken, zo van: gaan we nog? Zo happy hiermee!

Anja (15-12-2018) rating 5 Ik heb het ook een tijd geleden besteld, moet eerlijk zeggen dat ik het tot nu toe geweldig vind. Binky is ook ontzettend bang voor vuurwerk en alle andere harde geluiden,hij zat dan gewoon te trillen, is nu een heel stuk rustiger dus ben er blij mee, ik doe hem ook een keer per dag een spray in drinkwater en soms een spray over het eten. Hopelijk is hij met oud en nieuw een stuk rustiger.

Lydia (14-12-2018) rating 5 Enkele weken terug kwam er op Facebook iets langs van, de Zomerhof Mieke Zomer Dierentolk, het nieuwe middel: LICHTWESEN KEINE ANGST!
Dit sprak mij wel aan omdat het puur natuurlijk is en op energetisch niveau.
Mijn hondje, Beertje een Border Terriër van 14 jaar oud, is haar hele leventje al angstig voor onweer, vuurwerk, knallende brommers, vrachtverkeer, een deur die dicht valt enz. enz.
Ik heb dit altijd al behandeld met natuurlijke middelen en dat hielp redelijk. Maar zo de laatste dagen voor het nieuwe jaar en met vaak al veel geknal was het toch altijd wel afzien.
Daar ik altijd wel benieuwd ben naar nieuwe dingen heb ik dit flesje gekocht.
De situatie van Beertje is nu wel heel anders daar ze erg doof is, de ziekte van Cushing heeft en ook nog eens dementerend is.
En dat bij elkaar maakt dat ze erg onrustig kan zijn, regelmatig rond lopen door huis, van de ene plek naar de andere, plasjes in huis, weer rondjes lopen ect.
Ik dacht, misschien dat dit haar meer rust zal geven. En zo werkt het dus ook! Beertje is echt heel veel rustiger nu, blijft op haar plekje totdat zich een tijd aandient voor eten, een snoepje bij het bakkie drinken van ons, of wandeling. Ze slaapt veel en heel rustig want ze kon ook best wel trillen als ze lag te slapen. Wat het vuurwerk betreft heeft ze tot gister nog niks gehoord omdat het telkens wel verder weg was en ze toch goed doof is.
Gister werd er dan ineens in de straat geknald en tot mijn verbazing…. Ze keek op, keek even rond en lag haar hoofd weer neer en ging lekker door slapen. Wauw! Super fijn zeg.
Ik wens dit iedere hond toe, dat hij of zij ontspannen het nieuwe jaar in mag gaan.

Groetjes Lydia

Corry (13-12-2018) rating 5 Harry is nu vijf jaar.
Het is een enorm angstige grote hond. Hij heeft mij zo vaak weer naar huis gesleurd als hij weer eens ergens van schrok of een dag eerder van was geschrokken.
Als we in het bos waren en hij was bang, was hij niet meer te houden als hij de auto zag. Dan móest ik ‘m loslaten om mijn eigen lijf te redden.
Gedragsdeskundigen ingeschakeld, poeders, druppeltjes, pilletjes, niets heeft geholpen.
De decembermaand was een regelrechte ramp.
Hij durfde niet meer naar buiten en hield zijn plas en poep dagenlang op.
Ik probeerde hem te helpen met watten in zijn oren, met een sjaal om zijn hoofd maar niets hielp.

Ik ben nu een week bezig met de Hond Bang voor Vuurwerk en begin toch wel voorzichtig enthousiast te worden.

Eergisteren liep ik met Harry in het losloopgebied. Er kwamen honden aan waar hij niet veel van moet hebben. Als zij los zijn, laat ik Harry daarom ook los. Hij was dus al gespannen. Vervolgens klonk er verderop een harde knal. Harry schrok zich rot en ging er vandoor. Hij luisterde niet meer naar mij maar werd gelukkig ‘gevangen’ door een vrouw. Toen kon ik hem weer aanlijnen. En ik heb het rondje aangelijnd met hem kunnen afmaken. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Normaal was hij een en al paniek en ging hij in een rechte streep naar huis. Of moest ik hem loslaten omdat ik hem niet meer kon houden. We hebben al heel wat sleurpartijen gehad. Soms ook dat we binnen 5 minuten al weer terug waren, terwijl er op dat moment geen knallen waren. De angst zat er dan nog in van de vorige dag.
Ik begin er nu veel meer vertrouwen in te krijgen.

Gisteravond was er brand in een schuur bij ons aan de overkant. Al die drukte, sirenes, zwaailichten … Harry had er niets van. Kwam even bij mij zitten ging toen door het raam staan kijken wat er toch allemaal aan de hand was.
Normaal zou hij al blaffend door het lint zijn gegaan.


Alette (11-12-2018) rating 5 Dierentolk Mieke, van de Zomerhof, ken ik nu enkele jaren via emailcontact en de leuke nieuwsbrieven. Ondanks het feit dat we elkaar nog nooit in levende lijve hebben gezien of gesproken, hebben we een ‘klik’. We delen een bewuste levensinstelling en de ontzettend grote liefde voor dieren! In één van de laatste nieuwsbrieven van de Zomerhof werd de nieuwe essence van ‘Lichtwesen’ gepresenteerd, bedoeld voor met name bange, getraumatiseerde honden. Ook tegen het geknal van vuurwerk zou het middel goed werken. Vier jaar geleden kwam Peek in ons leven, een supergevoelig hondje. Als puppy al wisten wij, dit hondje heeft extra aandacht en héél veel liefde nodig. Peek is opgegroeid tot een gelukkig, vrolijk en best wel dapper hondje. De angst voor vuurwerk en harde geluiden is echter gebleven. De nieuwe essence van Lichtwesen ‘voor bange honden’, hebben wij vrijwel direct na het ontvangen van de nieuwsbrief besteld. In het begin van de behandeling was Peek bang, de alcoholgeur vond hij niet fijn (hij is erg geurgevoelig) en bij het zien van het flesje alleen al, kroop hij ineen. Ook braakte hij ineens veel. Volgens Mieke en deskundigheden van Lichtwesen zou dit kunnen komen door de energetische inwerking van de essence op zijn lichaam en geest (holistisch). Wij zijn toen even helemaal gestopt met het toedienen van de essence. Klaarblijkelijk had het middel toch zijn werking gedaan, want wonderwel is de angst voor vuurwerk voor de helft verminderd. Peek kijkt ons, na een harde knal, nog steeds verschrikt aan, maar met veel minder paniek in zijn ogen en in zijn lijfje. Hij herstelt zich veel sneller en kan daarna zijn wandeling met opgeheven staartje vervolgen. Ik gebruik de essence nu zelf, knuffel Peek natuurlijk heel veel en heb het gevoel dat dit ook een goede uitwerking heeft. Eigenlijk op ons allebei. ;-)!!

Carmen (09-12-2018) rating 5 Jip word niet rechtstreeks behandeld maar snuffelt aan onze andere honden die de spray hebben gehad in huis. Hij is vanavond minder druk aanwezig. Normaal blaft hij veel om aandacht. Hij is rustiger, observerend en meer een met zichzelf. Voor het eerst zie ik hem in een diepe slaap, hij is rustig.

Marloes (09-12-2018) rating 5 Vanavond waren hier weer gekken met vuurwerk aan het knallen, Angel reageerde er vroeger heel heftig op. Na 2 dagen is er dus wel al iets kleins veranderd. Ben ik ook echt blij om, hoop dat het vooral Angel verder helpt tegen haar angst met vuurwerk en geweerschoten. Dag 3: Angel kwam vanochtend mij heel blij begroeten, zomaar hop de maand uit, na het eten wilde ze zelf al naar buiten om te wandelen, heel zeldzaam!! Dag 4: Vanmiddag een relaxte wandeling gemaakt, toen was in de verte weer een schot te horen , Angel schrok even maar rende niet weg gelijk daarna weer een schot, huh zij liep gewoon rustig verder, vrouwtje helemaal blij.

Peter (09-12-2018) rating 5 King had een enorme angst van voorbijrijdende voertuigen. Hij verstijfde helemaal, of trok helemaal naar de andere kant van de riem. Nu heeft hij nog wel wat schrik maar het word al veel minder. Woensdag waren er 's morgens 3 auto's die manoeuvres maakte bij de school en King stak gewoon de weg over. Eenmaal aan de overzijde schudde hij wel de stress van zich af.

Annick (09-12-2018) rating 5 Annick Bensch: Gisteren heb ik ook al resultaat bij Kasper gezien. Hij is altijd onzeker geweest en heeft schrik van andere honden, als we die buiten tegenkomen. En als ik met mijn 3 honden ga wandelen, zullen andere honden altijd Kasper uitkiezen om achterna te gaan. Dus laat ik hem ook niet meer loslopen. Nu kwamen we gister weer een hond tegen, die loopt altijd los en komt altijd afgestormd en wil spelen, maar de mijne vinden hem echt niet leuk en veel te wild. Kasper ging altijd aan de loop, zolang als de lijn was. Nu gisteren begon hij te blaffen en ging achter die hond aan. Nog nooit gezien. Nadien was die hond wat gekalmeerd en toen stonden ze gewoon naast elkaar. Zelfvertrouwen in een spray!

Dimphy van Halteren, Coach voor hondeneigenaren, www.dimphyvanhalteren.nl (09-12-2018) rating 5 Vannacht maakte Izzy mij wakker. Dat doet ze alleen als ze ziek is of bang. Haar buik was stil en de wind sloeg behoorlijk hard om het huis dus ik ging er vanuit dat ze bang was.
Ze komt dan tegen me aan zitten maar blijft zitten. Dat kan soms ff duren voordat ze weer gaat slapen.

Al snel 2 spraytjes Hond Bang voor Vuurwerk op m'n hand gedaan. Handen een keer over elkaar gewreven en Izzy vanaf de kop paar keer goed geaaid over haar lijf.

Ze nieste 2x, ging even lekker dr lijf wrijven over het bed, nestelde zich tussen ons in en ging slapen😳
Toeval of niet? Maar dat heeft ze nog nooit zo snel gedaan nadat ze mij wakker maakte....

Ik bedenk me nog wat...
Izzy stond elke avond vanaf half 8 te zeuren om de avondmaaltijd die ze om 22.00u krijgen.
Ik bedenk me dus nu dat ze dat gisteren niet gedaan heeft en vandaag ook niet..
Heb gisteren meteen de spray op haar gewreven toen ik hem heb uitgepakt net na het avondeten...

José (09-12-2018) rating 5 Wij hebben twee honden, hond A en hond B waarvan hond A wat bangig, zeker voor vuurwerk en onweer. Ze hebben alletwee een eigen plaats. Zelf zo gekozen. Nu lijkt een van de plaatsen favoriet. Maar hond A die de plaats altijd als eerste opeist, is bang dat hond B 'm inneemt. Hond B durft niet op die plaats te gaan liggen omdat ie bang is dat ie het dan met hond A aan de stok krijgt. En zo loopt dit al 3 jaar. Gisteravond, na 3 dagen Hond Bang voor Vuurwerk, lag opeens hond A op de plaats van hond B. Geen gedoe, alles in harmonie. Dit is nieuw gedrag. Wij keken onze ogen uit!

Desiree (09-12-2018) rating 5 Ik snap niet wat er gebeurt maar mijn hond reageert nu na een paar dagen veel minder heftig op de knallen in de buurt.

Anika (09-12-2018) rating 5 Mijn hond verstopte zich elk jaar met Oud en Nieuw in de kelder achter de wasmachine en bibberde over zijn hele lijf. Ik ben een paar dagen voor Oud en Nieuw met de spray begonnen en hij werd zichtbaar meer ontspannen, zelf met onverwachte ‘knallen’ midden op de dag.
Toen rond de jaarwisseling de vuurpijlen en knallen losbarstten, zocht hij een hoekje in de woonkamer op maar hij bibberde niet en bleef rustig. Ook met Nieuwjaarsdag was zijn gedrag rustiger. Waar hij voorgaande jaren meteen beschutting zocht voor de knallen in de struiken tijdens het uitlaten, bleef hij nu gewoon bij me lopen en was duidelijk meer ontspannen."

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code