Top
Labradoriet druppel handgeslepen
  • Labradoriet druppel handgeslepen
  • Labradoriet druppel handgeslepen
  • Labradoriet druppel handgeslepen
  • Labradoriet druppel handgeslepen
8,50

Labradoriet voor volwassenen
Labradoriet ondersteunt je bij je intuïtieve ontwikkeling. De steen beschermt je aura tegen negatieve invloeden uit de omgeving en maakt creatief. Labradoriet geeft kracht en (zelf)vertrouwen. Dit mineraal werkt bloeddrukverlagend, kalmerend, reguleert de stofwisseling, werkt positief op verkoudheid, jicht, reuma en de ogen.

Labradoriet voor kinderen
Labradoriet is de steen bij uitstek voor kinderen die bang zijn om te gaan slapen en last hebben van spoken achter de deur, enge mannen onder het bed, griezels achter het behang. Geef je kind bij voorkeur de steen mee naar bed. Dan kan het de labradoriet onder zijn/haar kussen leggen en 's nachts vasthouden als het nodig is. 
Bij kleinere kinderen kan de steen in een zakje aan de romper worden genaaid of in het pyamapak.

Deze specifieke labradoriet is een druppelvormig handgeslepen kwaliteitsmineraal uit Madagascar met een parelmoeren uiterlijk.

Elke labradoriet is anders
Geen labradoriet is gelijk. De ene labradoriet heeft een blauwe glans, de andere een gouden, weer een ander is grijzig. 
Ook qua vorm verschillen alle labradorieten van elkaar: de een is meer plat dan bol, de ander is meer rond dan druppelvormig. De ene steen is korter, de andere langer.

Deze druppelvormige handgeslepen labradoriet ligt lekker in de handpalm. Doe 'm in je broekzak en onbewust zul je de steen een paar keer per dag in je hand nemen op momenten dat je 'm blijkbaar nodig hebt.

Formaat
Met de foto van de labradoriet én de groene bril kun je inschatten hoe groot de steen ongeveer zal zijn.

Stenen kunnen helaas niet worden geruild en worden ook niet teruggenomen.

Labradoriet is een steen die je prachtig cadeau kunt geven. Zowel kinderen als volwassenen maak je er blij mee. Bij aanschaf van meerdere exemplaren kan de korting hoog oplopen. De stenen worden afzonderlijk verpakt in een stenenzakje.

Kan helaas alleen naar klanten in Nederland worden verzonden. Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over