Top
Maatwerkadvies per 15 minuten
15,00

Jij zit niet helemaal lekker in je vel? (overbelast, leeggezogen, depressief, niet kunnen ontspannen, slaapproblemen, negatief zelfbeeld, hekel aan eigen lijf, pijn op een bepaalde locatie, diagnose is gesteld door arts, etc etc).

Jouw kind lijkt ergens last van te hebben? (ADHD, slaapproblemen, leerproblemen, dromerig, explosief gedrag, groeipijnen etc etc).

Je voelt dat jouw dier niet helemaal lekker in zijn/haar vel zit, mogelijk in combinatie met bepaalde ziekteuitingen die door jouw dierenarts zijn gediagnosticeerd?

Jij kiest voor een natuurlijke benadering? Dan denken wij graag met je mee.

Zelf komen wij eigenlijk nooit bij een huisarts of dierenarts. Simpelweg omdat wij weten met welke eenvoudige natuurlijke producten wij onze dieren gezond houden zodat ze niet ziek worden.
En deze kennis delen wij graag met je.

Jij geeft aan wat het probleem is, en wij komen met een vrijblijvend voorstel/advies op maat.

Dit kan ook een verwijzing zijn naar de juiste behandelende onafhankelijke specialist: natuurgeneeskundige, honden-  of kattengedragsdeskundige, acupuncturist, osteopaat, BSR, dierentolk, gespecialiseerde dierenarts, de juiste persoon voor een specifieke methode in de omgang met je dier, een boek, een site etc etc.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over